Høsten på kultursalen

Vi går en spennende kulturhøst i møte på Brygga kultursal!

Martin Gundersen er fornøyd. Veldig fornøyd. På kultursalens høstprogram finner man stand up, teater, konserter, litteraturarrangementer og mye mer. Høsten er spekket med gode arrangementer.

– Vi legger alltid til rette for bredde i kultlursalen, sier Martin, vi skal jo være en kultursal for hele byen. Da må vi ha tilbud som når alle lag av befolkningen, og det føler jeg vi får til. Vi har et tett og variert program nå frem mot jul.

Fredag 12. november kommer Maria Mena!
Lørdag 6. november dukker Vamp opp i kultursalen!

Som vanlig er det flere teaterinnslag på agendaen i kultursalhøsten.

– Riksteatret kommer to ganger i høst, først med Detektivbyrå nr. 2 i november, og så med Sundfør teaterkonsert i desember. Det blir utrolig bra. Og så skal Veslefrikk ha sin avslutningsforestilling i kultursalen oppunder jul, samt at Benedict Partons Natt i Nisseland skal settes opp før jul. Det viser jo bredden innenfor en viss sjanger, og dessuten at vi prioriterer både lokalt teater og nasjonalt teater på programmet hos oss.

Riksteatret presenterer!

Mange artister og band har ventet lenge på å få lov til å turnere i Norge, og nå får de endelig reise rundt til landets kulturhus! I høst kommer blant annet Åge Aleksandersen hit til byen! Og ikke minst får vi et par store stand up-navn til Halden i høst. Både Tore Sagen fra Radioresepsjonen og den kjente stand up-legen Dr. Jonas Bergland kommer i høst.

– Vi trenger å le litt nå, og det blir moro å endelig få gå på stand up igjen. Det er utrolig deilig å være i gang igjen, og kunne åpne dørene for et kult høstprogram. Vi gleder oss.

Åge Aleksandersen tar med seg et strykeorkester til kultursalen i høst.
Vi trenger å le nå! Stand up Norge presenterer: Rasmus Wold, muligens Norges største sportsidiot. Det er bare det at han muligens elsker sofaen mer enn sporten.

DeLillos kommer også til kultursalen i høst!

Den 29. oktober kommer DeLillos til Halden!

Det Norske Blåseensemble har også mange spennende konserter i kultursalen i høst! Allerede neste uke, den 16. september, kommer den dyktige pianisten Michael Wollny til byen for å gjøre sanntidskonserten Rules of Behaviour V med Blåseensemblet, det bør dere få med dere! Les mer om Blåseensemblets program HER.

Det gledes, men det tas naturligvis korona-foranstaltninger i kultursalen fremdeles. Man får ta i bruk alle seteradene, men folk skal sitte i kohorter, med tomme seter mellom kohortene. Og så får man være maks to hundre i salen. Håndspriten er naturligvis lett tilgjengelig.

– Vi håper det kommer lettelser på restriksjonene snart, sier Martin, men i mellomtiden følger vi reglementet nøye. Publikum kan være trygge på at smittevernet er godt ivaretatt hos oss.

Her kan du se kultursalens høstprogram!

 

Kommentarer

kommentarer