Hjarteskjell

Ingebjørg Bratland er bare 27 år, men hun har for lengst etablert seg som en stemme i det norske musikklandskapet. På torsdag kommer hun til Halden.

27-åringen fra Vinje debuterte med albumet Heimafrå i 2013. Albumet var et samarbeid med sambygding og musikervenn Odd Nordstoga. På dette tidspunktet var Ingebjørg allerede godt kjent for sin vakre og klokkeklare stemme. Hun sang tittelsporet på NRKs julekalender Jul i Svingen allerede i 2004. Også her samarbeidet hun med Odd Nordstoga, som skrev alle julekalenderens musikkspor.

Ingebjørg Bratland har sunget for kongen på hans 70-årsdag, og bidratt på Kronprinsesse Mette-Marits utvalgte salme-CD. Hun har sunget på en rekke konserter og forestillinger og vunnet flere priser og utmerkelser for sitt bidrag til musikknorge. Siden debutplaten Heimafrå har artisten avstedkommet ytterligere tre album; Berre meg, Månesinn og Hjarteskjell. Hjarteskjell er det siste i rekken, det ble sluppet høsten 2017.

Aftenposten kastet en femmer for plata under tittelen; «Vellykket balansegang av Ingebjørg Bratland», og berømmet artisten for å ha funnet frem til sin egen stemme. Anmelder Eivind Stuen mener Ingebjørg er mer selvsikker enn noen sinne. «Stor plate fra en stor artist», heter det om albumet i Musikknyheter.no.

Ingebjørg Bratland altså dere, på Brygga kultursal torsdag 1. mars klokka 19.30.

Billetter finner du her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer