Hits og humor i skjønn forening

Dag Brandth skal gi oss den gode sommarkänslan med konsertshowet Kongens hitparade på bryggekanten i juli. Med seg på Kongens har han Trond Henriksen og Lollo Gardtman. Dag lover hits, humor, musikalsk kvalitet og høy stemning.

Det er musikk-skatter fra søtti- og åttitallet som skal runge over Halden havn når Dag & Co. inntar Kongens Brygge i juli med sin sommerkonsert-rekke Kongens Hitparade

-Det blir et ekspresstog av kule låter, forteller Dag. Som musikalsk leder for konserten har jeg hanket inn Dan Lindén. Han er en dyktig musiker, og har satt sammen et utrolig bra band for anledningen. Dette blir høykvalitets-musikk! Hovedmisjonen min er å skape sommerens absolutte feelgood-opplevelse for haldenserne. 

Med seg på scenen har Dag Lollo Gardtman.

Dag og Lollo.

-Lollo er en fantastisk artist, sier Dag hun er en skikkelig power house-sangerinne og tar seg av Tina Turner og alle de store låtene i den sjangeren. Hun har en fantastisk kul stemme. 

Hitparaden på bryggekanten vil innimellom bli avbrutt av Pæra. Pæra er Trond Henriksens egenutviklede humor-karakter fra Radio Prime-tiden, en litt småskeiv og barbeint fyr fra Plata med sine egne humorøse perspektiver og syn på verden.

-Pæra dukker opp innimellom og mener noe om det vi gjør på scenen, forteller Dag. Folk elsker Pæra, han er utrolig morsom, og det passer fint å fylle opp mellom hitlåtene med humor. 

Pæra blir å se på scenen på Kongens Brygge i sommer. Promofoto.

Dag og Trond fant hverandre på Radio Prime. Dag har gode minner fra radiodagene.

-Det var en fabelaktig kobling, sier Dag, vi fant hverandre så veldig. Det å dra på jobb var som å dra på fest hver dag. Den kjemien vi hadde der gleder jeg meg til å plukke opp på scenen igjen. 

Både Lollo og Dag er født på søttitallet, og vokste opp med Tracklistan på svensk P3.

-Tracklistan er et slags utgangspunkt for denne konserten, det var det kuleste vi kunne høre på radio. Der fikk vi høre alt som var nytt og bra. Vi skal lage et heidundrandes liv på scenen, med de kuleste låtene fra søtti, åtti og nittitallet og frem til nå. Det blir bare solide hits, låter som folk kjenner og elsker.

I utgangspunktet arrangerer Dag seks konserter i juli, med premiere fredag 12. juli. Så blir det konsert lørdag 13, samt fire konserter uka etter. 

-Dette blir en ny tradisjon, lover Dag, vi satser på å lage feelgood-stemning på Kongens i mange år fremover. 

Billetter til konserten er allerede lagt ut for salg! De finner du her.

Les mer om tidspunkter for konsertene på Facebook.

Kommentarer

kommentarer