Her er det noe for alle!

Har du vært i postkassa i dag? Der ligger Brygga kultursals høstprogram!  Ta det med deg inn, sett deg ned med en kopp kaffe og nyt. Her er det nemlig noe for alle.

Den første konserten på kultursalen i høst er Det Norske Blåseensemble med gjestepianist Christian Ihle Hadland i morgen, torsdag. Neste uke starter kultursalens egne høstprogram, da kommer popdronningen AURORA til kultursalen.

-Dette er et fint, og ikke minst taktilt program sier kultursalsjef Martin Gundersen. Denne typen markedsføring for programmet vårt er viktig, det er fint at programmet er noe håndfast som du kan sette deg ned og lese og ta vare på for å lese senere.

Høstens program er svært variert. Her finner du Blåseensemblet, Chippendales, Seigmen, Lars Monsen, Emilie Nicolas, Øyvind Blunch og mye mye mer.

Seven Drunken Nights – The Story of The Dubliners dukker opp på Brygga kultursal den 11. oktober: 

-Vi fortsetter med bredden vår, forteller Martin. Vi skal ha barneteater med Veslefrikk, riksteaterforestillinger for både barn og voksne i tillegg til jazz, pop, rock og foredrag. Vi skal for eksempel ha foredrag om hjernen med Kaja Nordengen, der får du vite hvordan hjernen er bygd opp og hva den kan brukes til. Det burde alle komme og se, det er utrolig interessant. Så kommer selvfølgelig Tenorane tilbake og har julekonsert i desember, det har blitt en tradisjon mange gleder seg over.

Knut Nærums Korps-prosjekt har flyttet ut fra TV-skjermen og over til scenen. Den 22. og 29. september kommer forestillingen hit. Korps er en teaterforestilling som henter inn lokale korps der de reiser. Les mer om det her.

-Jeg føler det er en fin balanse mellom lokalt, nasjonalt og internasjonalt i programmet, sier Martin. Vi har alt fra lokale korps til Manfred Mann. Det er noe for alle.

Er det noe spesielt du ser frem til i høstens program?

-Jeg gleder meg til det meste, men kanskje mest til Highasakite, Seigmen og 90’s-Party.

Gleder du deg til høsten på Brygga kultursal?

-Ja, selvfølgelig gjør jeg det. Jeg gleder meg også til å se hvordan høsten på kultursalen går. Det er alltid spennende når vi er ute med nytt program.

Du kan også lese høstens program digitalt her.

Sjekk ut Brygga kultursal på nett her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer