Hele verden til Tons of Rock!


Denne uka samles rock- og metalfansen fra hele verden til fire dager med Tons of Rock. Øverst på plakaten troner selve symbolet på sjangeren, når selveste Ozzy Osbourne gjør sin siste konsert på norsk jord i Halden onsdag 20. Juni. Programmet er komplett og er igjen fylt med godbiter og favoritter for fans fra hele verden

-Store drømmer har gått i oppfyllelse for bookingavdelingen sier Mads Martinsen fra Tons of Rock. Årets program har resultert i massive tilbakemeldinger fra publikum. Ozzy Osbourne, Alice in Chains, W.A.S.P., Arch Enemy, Helloween, Opeth, Kvelertak, Wardruna og Equinox har fått folk til å gå av skaftet i begeistring. Og når vi på tirsdag i tillegg kickstarter med klubbkveld går det mot tidenes festival i Halden 20. – 22. juni. (Klubbkveld 19. Juni)
Store ringvirkninger for rocketuristen
Kanonene er ladet og det vil buldre brake i murene på historiske Fredriksten Festning. Hotellene er fulle og campen fylles med fans fra over 30 land som besøker Norges største rock- og metal festival.
Tidligere i år ble også Tons of Rock kåret til Årets festival 2017. I sterk konkurranse med landets store og små festivaler har Norges ledende rock og metal festival med lokasjon på Fredriksten festning i Halden, blitt hedret med den høyt hengende utmerkelsen av sine arrangørkollegaer.

Begrunnelsen er at festivalen har levert et solid produkt siden starten, satset stort med en tydelig identitet og stadig fornyet- og utviklet seg til glede for et voksende publikum.

Tons of Rock har bygget festivalen sten for sten siden oppstarten i 2014. Første året hadde festivalen 10 000 besøkende og en omsetning på ca 10 millioner. I dag er besøkstallene doblet til 20 000 publikummere og omsetningen ligger på ca 25 millioner per år. Hotellene i regionen et utsolgt under festivalen. Samme er festivalcampen som rommer hele 3000 besøkende. Handlegata på festivalen vokser med aktører fra hele landet som gjør god butikk ved tilstedeværelse under festivalen sier festivalsjef Mads Martinsen

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer