Har suksess med bilder av dansere

Havenstrøm Fotografene har gjort seg bemerket med mange flotte bilder de siste årene, og nå har de mottatt Hederlig omtale  for 3 fotografier.

Hvert år arrangerer Norges fotografforbund Landskonkurranse for Norges utøvende fotografer. I årets Landskonkurranse deltok 182 fotografer med totalt 720 fotografier. De innsendte fotografiene blir juryert av en jury bestående av fem profesjonelle fotografer samt juryformann.
Høsten 2015 tok Havenstrøm Fotografene bokstavelig talt sats og siktet seg inn mot et nytt segment innen fotograferingsfaget.
– – Dans har vært med meg i store deler av livet. Jeg har både danset aktivt selv og jobbet i flere år som danselærer, så da føles det helt naturlig å satse på dette også innenfor fotografi. Jeg føler vel også at dette gir meg et fortrinn når jeg skal fotografere dansere. Jeg vet hva jeg kan kreve av dem og hva de er i stand til, forteller Vibeke Havenstrøm.

Gjennom tett kontakt med Norges Danselærer Forbund begynte de å fotografere dansere på dansekonkurranser. Konkurransene foregår på forskjellige steder på Østlandet med dansere fra hele landet.
– Mottagelsen har vært enorm og mange dansere har valgt å reise langt for å komme og la seg fotografere i Havenstrøm Fotografene sine lokaler her i Halden, sier Thomas Havenstrøm.

Thomas forteller at Vibeke akkurat nå befinner seg på Landsmøtet i Norges fotografforbund i Stavanger.
– Her har hun mottatt nok en bekreftelse på at dansebildene holder høy standard. I årets Landskonkurranse for utøvende fotografer ble Vibeke premiert med hele 3 dansebilder!

Vibeke Havenstrøm ble også på nyåret premiert i en svært prestisjetung konkurranse i Society of Wedding and Portrait Photographers. Forbundet består av fotografer fra hele verden.

Kommentarer

kommentarer