Har funnet sin havn13.februar står Dina Billington på scenen i byens storstue, Brygga kultursal. Hun gleder seg til å formidle sin egen musikk og sine egne historier.

I fjor høst ga Dina ut platen “Hun som drømmer”. Den ble godt mottatt med gode kritikker, og nå ser hun frem til å invitere haldenserne inn i sitt univers av jazz med en egen konsert.
– Det føles ut som om jeg for første gang skal opptre hundre present som meg selv uten andres sanger eller historier jeg kan gjemme meg bak. Det er nervepirrende og jeg føler meg sårbar, men jeg gleder meg, forteller hun.

Dina beskriver det som at hun har funnet sin havn.
– Jeg har brukt mye tid på å finne retningen og mitt eget uttrykk.

På konserten vil publikum bli loset gjennom låtene fra albumet “Hun som drømmer”.
– Jeg kommer til å fortelle små historier som skaper en rød tråd gjennom hele forestillingen. Melodiene har både jazz, viser og kabaretmusikk i seg og tekstene er på norsk, sier hun.

Dina har selv tatt ansvaret for å lage kulissene til konserten.
– Kulissene vil bestå av tegninger jeg har laget selv. De endres mellom hver sang.

Halden storband skal åpne konserten med det Dina beskriver som “varm og ekte storbandjazz”. Deretter tar hun over scenen sammen med sitt faste jazzband og en strykekvartett med studenter fra Norges Musikkhøgskole.

Konserten er 13.februar kl 19.00.
Billetter kjøpes via Billettservice.

 

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer