Har forsterket laget

– Nå er vi godt rustet for å møte framtiden, sier Mats Lilledal.

Henrik Bjerkman og Fabian Caspersen er eiendomsmeglerfirmaet Jan G. Lilledals nyeste ”signeringer”. – Ungdommelig pågangsmot som er med på å komplettere laget vårt, sier daglig leder Mats Lilledal til Boligavisa.

Meglerkontorets historie strekker seg mer enn 40 år tilbake i tid, og er således Haldens eldste og blant Norges få gjenværende og selvstendige eiendomsmeglerkontorer. Det har gitt dem en unik markedsposisjon i byen.
– En status vi er stolte av å kunne ivareta og foredle på beste måte. Med økende oppdragsmengde, var det naturlig for oss å forsterke laget med Henrik og Fabian. To lovende unggutter som kompletterer resten av staben, sier Mats Lilledal.

God mottakelse
Mats, som overtok stafettpinnen i familiebedriften etter sin far Jan Gunnar, er flasket opp med bransjen og har lang fartstid i faget. Det samme har ansvarlig megler Lene Gjelstad, som har 30-årsjubileum i bedriften til sommeren, og oppgjørsansvarlig Toril Andreassen.

Nå er Henrik og Fabian godt i gang med å formes etter den samme skolen, og sier inntrykket så langt er svært godt.
– Ja, vi er blitt tatt veldig godt i mot, både av bedriften og i markedet og gleder oss til å komme skikkelig i gang, sier de. Begge har entreprenører/eiendomsutviklere i nær familie, og det var slett ikke unaturlig at de også valgte et yrke i et beslektet fagområde. Det var nok likevel allsidigheten meglerbransjen representerer som avgjorde utdanningsløpet, sier de.

– Ja, her er vi i realiteten innom mange ulike bransjer, som juss, markedsføring, finans, rådgiving etc. At vi samtidig jobber tett på mennesker og kan bidra til at de tar riktige beslutninger knyttet til kjøp og salg av eiendom,

Henrik tok sin meglerutdannelse i Sogndal, mens Fabian skolerte seg i Oslo. De er både lettet og glade for at de fikk jobb i hjembyen.

– At vi fikk innpass her hos Lilledal, var et ekstra pluss. En bedre start kunne vi ikke fått, sier de.

Fabian og Henrik gleder seg stort over å være ansatt i eiendomsmeglerbedriften Jan G. Lilledal AS. – Mottakelsen har vært bra, sier de til Boligavisa.
Fabian og Henrik gleder seg stort over å være ansatt i eiendomsmeglerbedriften Jan G. Lilledal AS. – Mottakelsen har vært bra, sier de til Boligavisa.

Halden-gutter
Begge er født og oppvokst i Halden, og har således god lokalkunnskap. Det mener de er en stor fordel i meglerbransjen for å kunne oppnå optimalt resultat.

Det er Mats veldig enig i, og legger til egenskaper som å kunne yte god service, være imøtekomne og kundevennlige og evnen til å ivareta kunden på beste måte som viktig ballast.

– I tillegg må man være ydmyk og lærevillig. Vi lever av tillit i markedet. En tillit som ikke kommer av seg selv, men som man må gjøre seg fortjent til. Å kjøpe og selge eiendom er en stor og viktig beslutning i de flestes liv. Da er det trygt å ha en dyktig megler med på laget. Vi kjenner prosessen og fallgrubene, og kan lose kundene trygt gjennom kjøpsprosessen. Vårt motto er at vil selger ikke bare eiendom. Det er kompetansen vi selger.

– Jeg er trygg på at Henrik og Fabian har det som skal til for å knekke koden, og de går rett inn i ”lagoppstillingen”. Vi har nå et godt grunnlag for videre utvikling.

God fart
De gleder seg alle over den farten de opplever i markedet for tiden, og Mats kan knapt huske det har vært større aktivitet på denne tiden av året.
– Nå opplever vi at det er stor rift om salgsobjektene, og det er ikke uvanlig at de går flere hundre tusen kroner over takst. Det er eneboliger i etablerte områder som er spesielt etterspurt. Har du tenkt på å selge, er det en god tid å starte prosessen nå. Det er bare å ta kontakt for en uformell prat, sier den erfarne megleren.

Artikkelen er levert av Boligavisa Halden. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer