Har forberedt skumle opplevelser i lang tid

Noen er mer gira på Halloween-konseptet enn andre. Lørdag ettermiddag inviterte en gjeng til ”Carnival of Horrors” i Hjortsbergveien og det ble en lang kø av nysgjerrige små og store.

Det er femte året de arrangerer det de kaller Haunted House, men i år var første gangen det var åpen invitasjon til alle som ville komme en tur. De har jobbet med å forberede arrangementet i månedsvis. Gravstøtter har blitt laget, masker har blitt malt og en kjeller har blitt innredet med skumle rekvisitter.
– Vi hadde laget 100 billetthefter og var tomme en halvtime før stengetid, forteller Mona-Kristin Arneberg som er en av arrangørene. Blant attraksjonene var; The Bearded Lady, Strongman, Zoltar the Fortune Teller, The Human Marionette, Wolf Man, Lizard Lady, The Two-Headed Girl og Lion Tamer.
– Små og store gjester fikk kaste ball på blikkbokser, teste styrken sin og bli spådd av Zoltar. Man kunne besøke Cabinet of Curiosities i kjelleren og kose seg med popcorn.

Det er lagt ned en formidabel innsats for å gjøre opplevelsen helt unik for de besøkende. Selv om det var mange skumle inntrykk var det ingen tvil om at folk koste seg.
– Det er flott for oss som arrangører å se og høre at folk er fornøyde med det vi gjør!

Se stort bildegalleri på facebooksiden her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer