Har åpnet for påmeldinger

Etter fjorårets enorme suksess vil Høgskolen i Østfold Avdeling for Informasjonsteknologi nok en gang arrangere Sommeråpent MakerSpace.

Arrangementet går over hele sommeren og hver gruppe er på HiØ i 1 uke. I løpet av denne uken vil du få eksperimentere med en mengde spennende teknologi, alt fra mikroprosessorer, programmering, spill til raketter og droner.

Hva?
I løpet av sommeren vil vi leke med og lære en stor mengde teknologi. Du vil lære å bygge sammen enkle og avanserte ting som både lyser, blinker og spiller lyd. I tillegg vil det være opplegg for å lære seg 3D-printing og ikke minst å fly droner. Vi har også̊ planer om å lage mini raketter og du vil lære deg å programmere. Kunne du tenke deg å leke med teknologi en uke i sommer? Lære å fly en drone? Få din egen 3D-skrevet ting? Meld deg på̊ i dag og ta turen innom!

Når?
Programmet for sommeren er delt opp i 5 en ukes programmer med forskjellige aldersgrupper. Dette er gjort så opplegget kan tilpasses forskjellige aldere.  Arrangementet pågår fra 09.00 til 15.0 hver dag. Siste dagen av hver uke spanderer vi pizza og brus på alle deltagere, de andre dagene må deltagerne ha med egen mat og drikke. Vi anbefaler næringsrik og god mat for å få så mye som mulig ut av hele dagen.

Følgende uker er åpne for påmelding:
Barneskole uke 1:                   20. Juni – 24. Juni
Barneskole uke 2:                   27. Juni – 1. Juli

Videregående skole:               4 juli – 8 juli

Ungdomsskole uke 1:             1. August – 4. August
Ungdomsskole uke 2:             8. August – 11. August

Ungdomsskole ukene er dessverre 1 dag kortere da vårt team skal delta på Extra Givergledes sommerarrangement fredag og lørdag disse ukene. Det blir derfor servert Pizza og brus på torsdag i stede for fredag.

Hvor?
Sommeråpent MakerSpace foregår på̊ Høgskolen i Østfolds avdeling for informasjonsteknologi i vårt MakerSpace (D1-044). De første dagene vil vi møte alle deltagere utenfor Høgskolen i Østfold.

Spørsmål
Om du har spørsmål rundt sommeråpent eller ønsker å snakke med noen av arrangørene før du melder på ditt barn kan du ta kontakt med oss på e-post på makerspace@hiof.no eller ta kontakt med Michael direkte på telefon 9705 9605.

Påmelding
Meld deg på i dag! Påmelding skjer via et eksternt Google skjema som du finner her: PÅMELDING
Husk å fylle inn informasjon om eventuelle allergier så vi kan ta hensyn til det ved bestilling av mat og drikke. Legg også til eventuelle kommentarer om det er annen informasjon vi trenger.

Artikkelen er levert av HiØ MakerSpace. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer