Håper mange blir med Ertemarka Rundt

Frister det med en solid dose frisk luft på søndag? Da bør du ta turen til Erte og bli med på Ertemarka Rundt.

Ertemarka Rundt er et tradisjonsrikt arrangement som trekker mange haldensere. Søndag 6. november inviteres du til å være med og det er start fra p-plassen i Ertebakken mellom kl. 10 og 13.
– Det er 44. gangen Ertemarka Rundt blir arrangert og vi håper at mange møter opp, forteller Ellen Lindh Hansen i Barnas Turlag. Det er TFL som er arrangør, og Barnas Turlag er en del av klubben.

– I alle år har arrangementet stort sett vært likt. I år prøver vi med en ny vri på spørsmålene til barna. Det henges opp 15 poster med bilder av ulike motiv, og formålet er å huske så mange som mulig av disse. Fremme ved hytta deles det ut et ark hvor man skal krysse av for de motivene man har sett. Alle som leverer svarark til barnepostene får en liten deltakerpremie, forklarer Ellen.
Det blir også hengt opp spørsmål langs Ertevannstien. Det betyr at det er flere forskjellige alternativer for hvilken vei man kan gå.
– I år kan man velge mellom å gå Ertevannstien, veien inn til Ertehytta eller blå løype rundt vannet.

Skogstur og bål hører naturligvis sammen så ved Ertehytta tennes det bål og Barnas Turlag stiller med pinnebrød-deig til alle barna.
– Ertehytta er åpen for servering og det blir salg både ute og inne. Vi ønsker alle velkommen til Ertemarka rundt!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer