Håper haldenserne vil gi julegaver

I ukene før julehøytiden slår til for fullt er det noen haldensere som setter av ekstra tid til å sørge for at andre får en bra jul. Tradisjonen tro er Extra Giverglede med Mikaela Røstadli Dahl godt i gang med juleforberedelsene så mange av Haldens barn kan glede seg til jul.

Det er femte året Extra Giverglede er i sving med å samle inn julegaver til de barna som ikke nødvendigvis får noen pakker til jul. De siste årene har de utvidet med sommeraktiviteter også, men det er fortsatt juleaktivitetene som er størst og er mest i fokus. Konseptet til Extra Giverglede er enkelt ved at familier søker i et elektronisk søknadsskjema om hjelp til julegavene.
– Responsen har vært skremmende stor hittil. Vi ser at behovet for julegavehjelp er stort og terskelen for å be om hjelp blir noe lavere siden søknadsskjema i år er elektronisk, forteller Mikaela.

Hun håper haldenserne blir med og bidrar med gaver slik som de har gjort tidligere.
– Det blir mange muligheter til å levere gaver. Vi kommer til å være tilstede både på Julegateåpningen og ved Nissetoget, i tillegg til at man kan levere direkte på Coop Extra Halden, forklarer hun.
– Gaveønsker som går igjen er lego og gavekort på klær. Et sentergavekort er også en fin gave for da kan barnet velge litt mer selv!

Hvis man ønsker å gi til ett spesielt barn så er det også mulig.
– Barnet holdes naturligvis anonymt, men vi gir gjerne ut ønskelister hvis folk ønsker å kjøpe konkrete gaver, sier Mikaela.

I tillegg til å gi håndfaste gaver har haldenserne nå mulighet til å gi pengegaver direkte ”i den røde tønna” ved inngangen til Coop Extra Halden eller ved Vipps. Mer informasjon om det kommer på Extra Giverglede sin facebookside.  

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer