Håper damene blir med på tur

Søndag 14.august blir det syklister i alle aldre i Halden sentrum. Da er det både Ladies Tour of Norway, Ladies på tur og barnerittet Barn på tur.
Toppbilde: Fra Ladies på tur i 2015

Ladies Tour of Norway arrangeres førstkommende helg med en etappe hver dag. Fredag blir det start i Halden og målgang i Fredrikstad. Lørdag starter de i Mysen og går i mål i Sarpsborg. Søndag går starten fra Nordby og målgang er i Busterudparken. Men i tillegg til disse etappene som skal sykles av profesjonelle kvinnelige syklister, arrangeres mosjonsrittet Ladies på tur og barneritt.

Henriette Amundsen i Ladies Tour of Norway håper mange blir med på mosjonsrittet og barnerittet.
– Mosjonsrittet starter på Nordby, og går via Søtholmen og til Busterudparken. Det er drøye seks mil langt og passer for alle som liker å bevege seg på to hjul, forteller hun. Det er ingen tidtaking i rittet, men de premierer siste kvinne som kommer i mål.
– Vi gir 25 kroner til brystkreftforskning for hver deltager. Jenter støtter jenter!

Søndag arrangeres også Barn på tur i Busterudparken.
– Rittet er for alle barn fra 3 til 12 år. Vi håper mange blir med, og frister med t-skjorte, diplom, boller og saft til alle deltagerne, sier Henriette. Også i dette rittet ønsker Ladies Tour of Norway å bidra til en organisasjon, så halvparten av startkontigenten i barnerittet går til Barnekreftforeningens lokalavdeling.

Arrangøren håper mange haldensere tar turen ut på søndag og blir med og lager Ladies Tour of Norway til en folkefest.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer