Håndballfest på Bryggerhuset

Kom og støtt Ulvene når de lager håndballfest på Bryggerhuset førstkommende fredag!

Fredag kveld arrangerer Halden Topphåndball håndballfest på Bryggerhuset til inntekt for klubben. DJ Øyvind Strøm spinner plater, det blir konsert – pluss drømmedag-loddtrekning og avslutning av auksjon på dobbeldate med middag.

Håndballfesten starter klokken 21, og inngangsbilletten koster 200 kroner. Føler man seg i det generøse hjørnet er det imidlertid fritt frem for å donere en ekstra slant for å støtte laget ytterligere. 

Eivind Berg og band

Klokken 21.30 åpnes festen med konsert. Bandet er satt sammen for anledningen og består av Eivind Berg på vokal, Benjamin Rø Haavelsrud på gitar, Alfred Rø Haavelsrud på trommer og Jørgen Nilsen på bass. Strekspiller i HTH Eivind er kjent for sine Elvis- og Johnny Cash-tolkninger, og har ved en anledning gjort stor suksess som gjestevokalist for Salmon Smokers på Siste Reis. Bandet spiller en drøy halvtime.

Det blir loddsalg kvelden gjennom, og den fasjonable loddpremien er en drømmedag med Halden Topphåndball. Loddene selges til 20 kroner stykket, og det blir loddtrekning 22.45.

I tillegg til loddsalget blir det avslutning av auksjonen på en dobbeldate med HTHs kjekke høyrevinger Sander Thorbjørnsen og Hans-Fredrik Cordt-Hansen. De to som byr høyest (man trenger ikke by på noen spesiell) får ikke bare selskap av disse to guttene, men også en middag inkludert én drikke spandert av Bryggerhuset. Auksjonen er i gang på Facebook, så her er det bare å hive seg med i budrunden!

Sander og Hans-Fredrik auksjoneres bort til inntekt for HTH. Kom igjen; kom deg på Facebook og gi et bud!

NB: Det selges også lodd på nett her dersom du ikke har anledning til å komme på fredag!

DJ Øyvind Strøm spinner

Etter at bandet har gått av scenen blir det DJ Øyvind Strøm som skal spinne plater resten av kvelden. 

Det ligger an til en skikkelig fest på Bryggerhuset på fredag!

Vil du bestille bord? Ta kontakt med Bryggerhuset på telefon 69 19 56 44.

Følg Halden Topphåndball på Facebook!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer