Han syr gjerne klærne dine

I september åpnet vintage- og gjenbruksbutikken With Love på nordsiden. Nå har de utvidet tilbudet med en skredder.

For tre år siden flyktet Bassam Yousef Talli og familiens hans fra Syria til Libanon. Derfra gikk veien videre som kvoteflyktninger til Halden og etter et år i festningsbyen er Bassam på plass hos With Love som skredder.
– Han hadde egen bedrift som skredder i Syria og vi er veldig glade for at han vil være med her hos oss i butikken. Han er utplassert fra NAV på språktrening og får nå muligheten til å jobbe med det han kan absolutt best, nemlig å sy, forteller Camilla Johansen i With Love.

Etter et par måneders drift er de fornøyde med oppstarten. Konseptet er enkelt – folk leverer inn klær som de selger ut for en god pris. Inntektene går til Kreftforeningen i første omgang. Senere skal det velges ut andre veldedige formål som skal få inntektene.
– Mange er innom butikken hver dag. Flere ganger hver uke kommer det også noen med mer tøy til oss og det er veldig hyggelig!

Bassam tilbyr haldenserne et bredt spekter av skreddertjenester.
– Jeg kan legge opp, sy om og designer gjerne klær også. Det har allerede vært noen innom med skjørt som skal legges opp, knapper som skal festes og glidelåser som skal skiftes!

14672690_10153863403816135_690910201_o

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer