Han skal drive to restauranter på brygga

Selim Kocu er såpass fornøyd med fjorårets oppstart på Brygga Steak & Ribs at han valgte å kjøpe naborestauranten Sjøbris også. Der gjør de om konseptet og gir stedet nytt navn.
Foto: Nina Røsnæs

Så fort vintermånedene er over kommer Havna restaurant til å se dagens lys på Brygga. Selv om det er nabobygget til Brygga Steak & Ribs og de samme eierne kommer det til å være to forskjellige konsepter.
– Vi satser på en a la carte-meny som passer de fleste. Men detaljene vil vi ikke si så mye om enda, vi har lyst til å overraske haldenserne, sier Selim.
Ryktene om ny restaurant som blant annet skal servere mat inspirert fra Mexico har svirret en stund. Han bekrefter at det kan være noe sannhet i akkurat de ryktene.

Selim og hans stab fikk svært mange gode tilbakemeldinger etter fjoråret og de er glade for å ha fått mange haldensere som gode kunder.
– Det har strømmet på med hyggelige meldinger om at vi lager god mat og yter bra service. Det tar vi selvfølgelig med oss i arbeidet med Havna restaurant også, sier han.

De skal gjøre noen endringer både på kjøkkenet og med interiøret fra det som var Sjøbris.
– Noe blir helt nytt og jeg gleder meg til vi lanserer konseptet. Vi satser på å åpne et par uker før påske.

Kommentarer

kommentarer