– Han har sterke og vakre låter

Førstkommende torsdag kommer den amerikanske artisten Rayland Baxter til Bryggerhuset. Hvis du er glad i sterke og vakre låter, med et hint av Nashville, så bør du ta turen på konserten. 

Musikken til Rayland Baxter kan passe inn i kategorien for alternative-country. Han har vokst opp i Nashville, og faren hans har blant annet spilt på platene til Bob Dylan og Ryan Adams.
– Man kan trygt si at Rayland har fått musikken inn med morsmelken, forteller Vibeke Sjøvold i Rootsy Music. Det er de som har booket Rayland til konserten, og de ser frem til Halden-besøket.

– Rayland var i fjor med på den rullerende festivalen Rolling Rootsy Revue, og den gang var det ikke mange som visste hvem han var. Syv dager senere hadde han vunnet publikum med sitt nærvær, sin humor og sine vakre personlige sanger.

På spørsmålet om hvem han inspireres av, nevner Vibeke gjerne noen navn, men det er et men.
– Man kan tenke seg at han er inspirert av storheter som Dyland, Townes Van Zandt, Steve Earle og Jeff Buckley. Men, han ligner virkelig ikke på noen andre. Hans fremførelse og stil er så kul og helt i samsvar med hans personlighet, forklarer hun.

Vibeke mener musikken hans passer godt inn på Bryggerhuset med intimt lokale og lun stemning.
– Haldenserne kan glede seg til en kveld med sterke og vakre låter, humor og et nærvær som kan ha terapeutisk effekt på publikum!

Konserten er torsdag 30.juni kl 20.

Artikkelen er betalt av Bryggerhuset.

Kommentarer

kommentarer