Halloweenkonsert med Sideshow

Fredag 28. oktober kommer Sideshow til Kulturhuset for å spille Halloweenkonsert!

Det er et år siden forrige gang Sideshow sto på scenen i Halden, men det betyr ikke at bandet har ligget på latsiden. Bandet har vært Østfold rundt denne sommeren, men nå som Halloween nærmer seg, så er det bare et sted som bandet vil spille; Det er i Halden.

Dette er fjerde året på rad som Sideshow spiller i Halden rundt Halloween og bandet er klare for å øke både allsangsfaktoren og Halloweenstemningen denne gangen. Musikken som blir servert er kjente og kjære klassikere fra 70-tallet til nyere tid. Vi snakker musikk fra artister som Def Leppard, Roxette, Ozzy Osbourne, Bon Jovi, Alice Cooper, Whitesnake og mange flere.

Haldenbandet Sideshow består av vokalist, Calle Hagberg, og gitarist, Øystein Bærkas-Buer, som har vært en del av bandet siden starten. Nesten like lenge har Hanne Bærkas-Buer vært med på backing vokal. I tillegg har de med seg et par dyktige karer fra Fredrikstad: Trommeslager Hans-Jacob Solberg (som gjorde sin første konsert med bandet på Halloweenkonserten i 2020) og bandets nyeste tilskudd, Kent Grepperud, på bass.

Sideshow gleder seg til å få møte Haldenpublikumet igjen og garanterer topp stemning på det vi håper blir en fantastisk kveld. Pass på at dere fester sokkene godt, for de står i fare for å bli rocket av når Sideshow entrer scenen på Kulturhuset i Halden fredag.

CC: 150,-

Kommentarer

kommentarer