Halloween-verksted på Fargespillhuset

Da Vår Verden og Fargespill i Halden inviterte til Halloween-verksted på FN-dagen, var vi veldig usikre på hvor mange som ville komme.

Å kjøpe inn 50 gresskar, kunne virke mye, særlig i tillegg til massevis av papptallerkener og maling til masker, og rikelig med piperensere og perler til edderkopper. Saft, kaffe og kakao var det også nok av, men ville det komme noen barn og foreldre??

Det viste seg at det ikke var noen grunn til bekymring, på tross av grått og fuktig vær! Totalt var det bortimot 100 barn, ungdommer og foreldre i aktivitet i Fargespills lokaler, og innsatsen, den var det ikke noe å si på!!

Å hule ut og dekorere hvert sitt gresskar var en stor jobb som krevde samarbeid, håndlag og tålmodighet. Da var det nettopp moro å se hvor mange som tegnet og skar med liv og lyst. Alle kunne få med gresskarene hjem, og vi håper noen tar dem med for å pynte lokalet på Halloweenfesten fra 15-18 den 31.10. De mange fine edderkoppene og maskene vil også bidra til å gjøre festen fargeglad og fin.

Dette frister til gjentakelse, og vi håper på en fargerik og fin Halloweenfest med meksikansk Fargespill-vri.

Foto og tekst: Fargespill Østfold

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer