Haldensere og mossinger på Rockehuset

Fredag 2.desember blir det konsert på Rockehuset. Det ene bandet som skal spille står høyt på ønskelista til ungdommene på Rockehuset. 

The Annex er et lokalt band i Halden og de skal være oppvarmingsband på konserten 2. desember. Bandet består av en gjeng unge haldensere som blant annet spilte på Tons of Rock i sommer.

Bandet som står høyt på ønskelista er Death By Unga Bunga. (DBUB)
– Death By Unga Bunga er et band som er kjent for sitt energiske sceneshow og de er et av Norges beste powerpop/rock-band, forteller Henrik Næss Diesen som jobber i Rockehuset.

DBUB er ikke nykommere på scenen. De ga i mars ut sitt fjerde album, ”Pineapple Pizza” og har siden turnert kontinuerlig i både USA og Norge. Bandet har sitt opphav i Moss og de ga i september ut EP’en ”Fight!”.
– På «Fight!» sender vi avgårde fire kompromissløse låter, med gitaren vrengt til maks og melodier som du garantert hyler med på på neste fest. Tittelen på EP-en beskriver på ingen måte bandets trang til å krangle høylytt eller sloss, men er heller en hyllest til det å måtte sloss for kvalitetsmusikken der ute, forteller de.

De stortrives med å være på turne i USA og har blitt tatt godt imot av amerikanerne.
– Vi har blitt listet på over hundre radiostasjoner. Det har gjort at vi har blitt et av de mest spilte bandene nå på amerikanske college-radioer. Publikum vil ha mer og det har vi planer om å gi dem!

Konserten på Rockehuset er fredag 2. desember kl. 18.
Det koster 50,- å komme inn og arrangementet er rusfritt og uten aldersgrense.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer