Haldensere og en engelskmann til Bryggerhuset

Annonsørinnhold: Førstkommende lørdag får haldenserne mulighet til å høre flere dyktige musikere på Bryggerhuset. Michael Weston King kommer fra Liverpool til Halden, mens haldenserne i Zandt Nok begynner å bli godt kjent for hjemmepublikummet.

For å ta de siste først. Zandt Nok skal være oppvarmingsband for Michael Weston King på lørdag og sist de spilte på Bryggerhuset  var i august.
Zandt Nok består av Ronald Prang, Jonas Lillevold, Lars Beyer-Olsen, Erik Sørlie, Lars Hurlen og Ketil Liland.
– De fleste av oss har hørt på Townes Van Zandt siden tidlig ungdom og har hatt felles interesser i hans musikk. Musikken har fulgt oss i flere forskjellige band gjennom årene, fortalte Ketil Liland før forrige konsert.
– Musikken hans spenner fra rolig og vakkert til mørkt og trist. Vi ønsker å presentere norskspråklige versjoner av sangene hans som er så tro mot originalen som det er mulig, men med egne musikalske tolkninger og arrangement. Musikken er i hovedsak akustisk og har et innslag av singer/songwriter, folk, country og blues.

Så til lørdagens engelskmann som gjester Bryggerhuset for første gang.
Michael Weston King startet karrieren sin tidlig på 70-tallet, mens han fortsatt var i tenårene. Gjennom 80- og 90-årene spilte han i flere band, det mest kjente var nok The Good Sons. Fra 1995 til 2004 rakk de å gi ut 6 album. På deres første album, Singing The Glory Down, medvirket Townes Van Zandt. Så når Weston King kommer til Halden var det naturlig at Zandt Nok også skal medvirke til konserten.

Tidlig på 2000-tallet tok karrieren hans en ny vending og han etablerte seg som solo-artist. Det har blitt mange år med konserter i hele Europa og en rekke albumutgivelser.
The Indepenent beskriver stemmen hans som ”a cross between Nick Cave and Rodney Crowell.”

Konserten er lørdag 26.november kl. 22 på Bryggerhuset.

Artikkelen er annonsørinnhold fra Bryggerhuset.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer