Haldens Svømmeklubb på Lille Olav-stevnet

Tekst: Kai Henning Melberg.

Haldens Svømmeklub deltok i helgen med en stor tropp på det tradisjonsrike stevnet Lille Olav.

Stevnet gikk som alltid av stabelen i Sarpsborghallen og samlet svømmere fra østlandet. Blant annet var samtlige Østfoldklubber representert. Haldens Svømmeklub deltar hver høst på dette stevnet og klubben er alltid med å sette sitt preg på begivenheten. Våre svømmere er ikke bare mange, de er ivrige, dyktige og blide og som bildene tydelig viser. De elsker svømming. Og vi håper at mange fortsetter lenge i klubben.

Lille Olav er et stevne for de uapproberte. Dvs. at svømmerne fortsatt skal ha fokus på å ha det gøy og lære. Det er ikke fokus på resultater da svømming, som alle andre sporter, følger Norges Idrettsforbunds regler for barneidrett. Derfor har vi heller ikke fokus på resultater her, vi ønsker å formidle idrettsglede gjennom våre bilder og medlemmer slik at alle de som følger klubben kan få se hvordan det spirer og gror med nye svømmere.

Haldens Svømmeklub har et sterkt fokus på viktigheten av å kunne svømme og dermed også være i stand til å være trygg i vann. Både i havet, innsjø og basseng. Uansett hvor kort eller lenge de svømmer i klubben så vil de ha en livslang fordel rundt vann så lenge tryggheten og gleden fra barndommen sitter i marg og bein.

Fra venstre: Elvira Lien, Ola Bislingen, Frida Forsstrøm, Merve Yaren Baykus, Vilde Moen, Mila Ekstrøm, Ingvild Hove, Clara Enberg og Emma Marie Grip Erichsen.

 

Noen av klubbens dyktige svømmere født 2007. Fra venstre: Elvira Lien, Frida Forsstrøm, Lyder Mørk, Mads Philip Stavang Abrahamsen og August Beckhaug.

 

Ola Ystrøm Bislingen, født 2008.

Alle foto: Henriette Solemn Signebøen.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer