Haldenkunst på Vannvogna

Torsdag åpner en stor salgsutstilling for Halden kunstforenings medlemmer på Vannvogna konsert-og kunsthall i Storgata 16.

De begynte å montere utstillingen allerede tirsdag morgen, og sakte men sikkert tar det form i Vannvogna konsert- og kunsthall. Jeg stikker innom en tur, og monteringen er i full gang!

Det er 24 utstillere som skal vise frem kunsten sin i denne runden, og rundt femti verker vil stå utstilt for salg de neste dagene. Ulla Sæbø og ektemannen Øyvind (forsidebildet) er i arrangementskomiteen, de skal begge ha kunsten sin hengende på Vannvogna frem til lørdag ettermiddag. Ulla skal også ha en bod utenfor Vannvogna under julemarkedet, for å selge smykkene sine.

-Alle medlemmene får stille ut her de neste dagene, forteller Øyvind, vi har ikke hatt noe juryering før denne utstillingen.

Klikk for å se større bilder.

Ingvild Carlsen har fått det store ansvaret å montere venninnen Miriam Mäkelä Strandbergs fantastiske treskulpturer.

Miriam Mäkäle Strandbergs venninne Ingvild Carlsen har fått jobben med å montere Miriams skulpturer.

Utstillingen er åpen torsdag, fredag og lørdag. På torsdag åpner utstillingen klokken 16, og stenger 20. Da skal det nemlig rigges til for teater på Vannvogna, med Henrik Mestad og forestillingen Den andre mannen i meg.

Men utstillingen ryddes på ingen måte bort av den grunn! Den gjenåpnes på fredag klokken 12, og har åpent til klokken 20. Klokken 18 på fredag foretar kunstforeningen en offisiell åpning av utstillingen, og da dukker jammen den eminente cellisten Tomàs Espanyó opp for å spille litt også.

Utstillingen er også åpen på lørdag, fra 11-15.

Se listen over utstillere her:

Er du nysgjerrig på Halden Kunstforening? Besøk deres hjemmeside da vel!

Kommentarer

kommentarer