Haldengavekortet passer til alle

Annonse: Våren og sommeren er høysesong for konfirmasjoner, brylluper og selskaper. Er du på jakt etter den perfekte gaven du kan ta med i selskapet? Svaret er Haldengavekortet.

Haldengavekortet er gavekortet som gjelder i omtrent 60 butikker i Halden sentrum, Tista senter og Halden storsenter.  Det betyr at det er gavekort som kan passe for alle!

Er den du skal gi gave til for eksempel interessert i klær, så vet du at gavekortet kan brukes i klesbutikker som Alle Tiders, Andiamo, Zofie, B-Young, Kapp Ahl og Cubus.

Susanne hos Alle Tiders anbefaler gjerne Haldengavekortet til kunder som er på jakt etter en gave.
– Vi er en nisjebutikk innen interiør, gaver og klær som fører en rekke kjente og ukjente merker. Alle varene er håndplukket av meg og filosofien er å våge og være annerledes. Det skal være tidløst, men i tiden, forklarer hun. Alle Tiders er for øvrig den eneste butikken i Halden med utvalg klær og sko til baby og barn utenom kjedebutikkene.

De aller fleste setter pris på et gavekort som kan brukes til flotte smykker. I Halden har du muligheten til å bruke det hos Gullsmed Linde Nielsen, Gullsmed O. Førlie og Bjørklund.

Elisabeth hos Gullsmed O. Førlie forteller at haldenserne setter pris på å få valgfriheten med Haldengavekortet og at mange syns det er fint å unne seg et ekstra fint smykke med gavekortet.
– Smykketrenden har lenge vært små klassiske smykker og armbånd. Det skal være enkle smykker med en twist. Det må være noe som gjør at det skiller seg ut, enten et symbol med en dypere mening eller en diamant som varer.

Diamanten har vært kjærlighetens symbol helt fra antikkens Hellas. Selve navnet «diamant» kommer fra det greske ordet «adamas» som betyr uovervinnelig. Ikke rart jenter aldri blir lei diamanter og en gave med diamant blir høyt verdsatt, forteller hun.
– En-stens smykker i ring , ørepynt eller anheng er fortsatt en populær gave å gi og få. Disse gavene vil aldri gå av mote.

Vi må ikke glemme guttene! Gutter er gjerne interessert i mekanikk, så klokker er en gave som er populær. Alt fra den helt enkle klassiske til et avansert mekanisk urverk er på manges ønskelister. Mansjettknapper og slipspynt bør alle gutter ha. Det er ikke lenge til avslutningsball og da er dette guttas pynt sammen med klokken.  Det er i tillegg mange armbånd til menn som er tøffe å kombinere med klokker, jo flere jo bedre!

Eieren av et Haldengavekort har et stort utvalg butikker å velge mellom og er man interessert i interiør er det butikker både i sentrum og på senterne som tilbyr det. En av dem er Christiania Belysning på Tista senter.
– Vi har et bredt utvalg av lamper og interiørvarer til alle husets rom, også uterommet. Hos oss møter du dyktige medarbeidere som kan gi deg råd om hvordan du best lyssetter hjemmet ditt, forteller Elisabeth Bakken.
– Noen av våre bestselgere i Halden er Cossano taklampe og Dovre taklampe.

De kommer gjerne med tips til lamper og belysning som passer ekstra godt til våren og sommeren.
– Tube Bio Fire er en av sommerens nyheter hos Christiania Belysning og kommer fra danske Herstal. Fyll beholderen med biobrensel, tenn på og gjør den svale sommerkvelden litt varmere. Så skader det selvsagt ikke at lykten samtidig er stilren og dekorativ!

Ønsker du å gi Haldengavekortet til noen som kan bruke det til å pleie seg selv litt ekstra og få den fine vårgløden? Da bør du anbefale at vedkommende bruker det hos Skin Tonic på Tista senter.
– Vi har et stort utvalg av dufter til ham og henne, samt hudpleie. Skin Tonic fører mange av de ledende merkene, og vi har blant annet Chanel, Dior, Sensai, Shiseido, Lancôme, Clarins og Biotherm, forteller Anette.
– Vi har noe for enhver, og hjelper deg gjerne med hudpleie, make-up og god veiledning.

Spesielt vil de anbefale Clarins leppebase og Dior Maximizer som mascarabase.
– Clarins har en kjempegod leppebase, bruk den før leppestiften for bedre holdbarhet, og for å glatte ut fine linjer. Basen kan også brukes alene for fuktighet og beskyttelse. Dior Maximizer er en kjempegod mascarabase. Bruk den før mascara for ekstra lange og fyldige vipper! Basen inneholder Castor Oil som vil være med på å forlenge dine vipper.

Haldengavekortet selges hos Køhn Libris, Gullsmed Linde Nielsen og Gullsmed O. Førlie.
Hele oversikten over hvor Haldengavekortet kan brukes finner du her.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer