Haldengavekortet er den perfekte gaven

Annonse: Våren og sommeren er høysesong for konfirmasjoner, brylluper og selskaper. Er du på jakt etter den perfekte gaven du kan ta med i selskapet? Svaret er Haldengavekortet.

Haldengavekortet er gavekortet som gjelder i omtrent 60 butikker i Halden sentrum, Tista senter og Halden storsenter.  Det betyr at det er gavekort som kan passe for alle!

Skal du gi bort en gave til en sportsinteressert person kan du være trygg på at vedkommende helt sikkert vil få glede av å bruke gavekortet hos Sport Senteret.
– Vi har fokus på sykler, løp og ski. Vi har det meste av sykler, et bredt utvalg innen langrenns- og turski og et godt utvalg innen bekledning og fottøy for løping, tur og fritid, forteller Atle Simonsen. De ansatte er selv aktive utøvere og tester utstyr aktivt.
– Du treffer oss ofte ute, enten det er på sykkel, med løpesko, på rulleski eller langrennsski.

Har du lyst til å gi bort et gavekort som kan brukes på sko eller klær kan du være trygg på at mottageren finner seg noe i Halden. Haldengavekortet kan brukes både hos butikker i sentrum, på Tista senter og Halden storsenter. Det betyr at man kan velge mellom butikker som Zofie, Andiamo, Høyer, Match, Maggie, Feminett, B-young og PM, i tillegg til mange flere. En av nykommerne i byens butikkliv er Zofie som drives av Pernille Flyvholm på sydsiden.
– Vi tilbyr trendy og basisklær. Det er for eksempel bukser i super kvalitet og som er gode i passformen. Trenden er blått, grønt og oransje og stikkordene er kjoler, onepiece, blonder og volanger, forteller Pernille. Hun anbefaler gjerne kjoler, strikk og bluser til hverdag og fest. I tillegg tilbyr hun et godt valg av interiør på Zofie.
– Industrielt og retro er i vinden. Vi har jevnt påfyll av varer flere ganger i måneden slik at det alltid finnes noe nytt i butikken.

Skal du gi bort en gave til en som er opptatt av mat og helse så har vedkommende flere butikker å velge mellom når det gjelder Haldengavekortet. Kanskje det frister med noen nye stekepanner fra Tilbords, skikkelig gode råvarer fra Bergstrøm kjøtt og delikatesse eller spennende ingredienser fra Life på Tista senter.
– Kom gjerne innom oss hvis du har lyst til å handle noe annerledes til middag eller helgekosen. Vi har et stort utvalg av økologisk mat, drikke og snacks, forteller Solveig Signebøen.
– Vi har også byens største utvalg av te.

Haldengavekortet selges hos Køhn Libris, Gullsmed Linde Nielsen og Gullsmed O. Førlie.
Hele oversikten over hvor Haldengavekortet kan brukes finner du her.

Kommentarer

kommentarer