Haldendagen!

Lørdag 9. juni er det klart for Haldendagen i Halden sentrum! Det blir mye gøy å gjøre og mange fine tilbud i byen!

Ta deg en tur til sentrum på lørdag og bli med på Haldendagen! Det blir salgsboder, stands og mange aktiviteter for både småfolk og storfolk.

-Haldendagen er en tradisjonsrik markedsdag i Halden, sier aktivitetskoordinator for Handel i Halden Gun-Helen Johansen, og vi håper alle haldensere kommer til byen på lørdag, og får med seg alt som skjer på både nordsiden og sydsiden.

Gågata vil fylles av salgsboder og stands, og her vil det selges alt fra spekepølse til sukkerspinn og diverse håndarbeidsprodukter. Du vil få se Veteranvognklubbens og Vognalliansens flotte biler, og brannvesenet vil rigge opp en stand på fisketorget. Diverse konserter vil også spilles rundt i byen, man vil blant annet få høre utdrag fra Den hvite dame med Sanne Kvitnes på Tista senter. I Busterudparken vil det som vanlig bli en rekke aktiviteter for barn.

Det vil bli en rekke aktiviteter for barn i Busterudparken på Haldendagen på lørdag.

-Det vil bli noe for enhver interesse, sier Gun-Helen.

Se hele programmet her.

Diverse tjenester vil også tilbys gratis på Haldendagen: På sydsiden vil du blant annet kunne få gratis arkitektrådgivning på Yolo tegnestudio, men her må du melde i fra på forhånd! Dahles Auto vil reparere ruter og presentere nye biler på torget, og du vil kunne få fikset sykkelen din gratis på Pedalen Rullende sykkelverksted ved Halden togstasjon.

På stasjonen vil det også være åpen kafé hos Trond, og stand for Sammen for Halden. På standen selges det lodd med fine premier, du kan for eksempel vinne en kjøretur med DJ Øivind Strøm – og boka til Trond Henriksen. I tillegg blir det live-musikk med noen av Sammen for Halden-artistene.

-Vi gleder oss til yrende liv i sentrum på lørdag! sier Gun-Helen.

Gun-Helen gjør også oppmerksom på at torghandelsområdene vil bli sperret av allerede fredag ettermiddag.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer