Gringo spiller på Vannvogna

Lørdag kveld spiller Gringo Bandido på Vannvogna! Konserten var egentlig utsolgt, men etter gode nyheter på restriksjonsfronten i går har Vannvogna lagt ut tretti nye billetter til konserten. Løp og kjøp!

Endelig kan kulturlivet leve tilnærma normalt. For Gringo betyr gårsdagens lettelser flere publikummere på konsert. Dessuten kan man stå foran scena, forutsatt at man kan opprettholde den evinnelige meteren. Og det kan man på Vannvogna.

– Dette hjelper veldig, sier Christian Sandaker i Gringo. Det er ganske kjedelig å spille for få. Vi spilte på Bukta i fjor, og da måtte alle sitte ved bordene, og det blir ikke det samme. Nå håper vi på den samme stemninga som på Brattlibanen i sommer. Det var utrolig moro. Vi håper folk kan slippe seg skikkelig løs.

Gringo gikk nemlig på helt til slutt på Folk i Haldens bydelfestival på Brattlibanen i sommer, og det gjorde de med et smell. Folk stima rundt scenen og klatra opp på bordene.

Gringo på Brattlibanen i sommer. Foto: Ellen Midtfjeld.

I fjor slapp Gringo andreskiva Chief Police, til glede for fans over hele Norge. Egon Holstad var kjapt på banen, og kalte plata «en av årets beste rockeskiver«. I januar fikk plata enda mer ros, da havna den på Popklikks liste over de ti beste norske platene i 2021.

– Det var selvfølgelig kjempemoro, sier Christian. Vi synes jo det vi spiller er bra sjøl, men man vet jo aldri om det blir godt mottatt der ute. Vi har jo alltid en ambisjon om at det skal bære også på utsiden av studio, og på utsiden av Halden også. Det er klart det er moro å få bekrefta at plata er bra, og spesielt fra sånne som Egon Holstad, som jo har litt tyngde.

 

 

Det tok åtte år fra debutplata The King and I til oppfølgeren Chief Police. Gringo er i siget, og har ikke tenkt til å vente åtte år før neste plateslipp.

– Jeg føler vi har fått en ny giv nå, sier Christian, og vi har faktisk masse materiale til en ny plate. Vi kommer til å gå i studio i løpet av 2022, men om det blir en EP eller en singel vet vi ikke ennå. Det er bare å kjøre på nå, og lage ny musikk.

Spillejobbene begynner å tikke inn også, Gringo skal spille på åpninga for Aladdin scene nå i februar, og i april skal de til Porsgrunn. Gudbrandsdalen i juni.

– Det er jo begrensa hvor mange konserter vi kan spille, sier Christian, vi kan jo ikke si ja til alt. Det er for mye unger og greier til det. Men vi spiller så ofte vi kan!

Gringo altså, de spiller på Vannvogna lørdag 5. februar klokka 21. Dørene åpner 20.

Billetter finner du her!

Forsidefoto av Gringo: Jørn Veberg.

Kommentarer

kommentarer