Gratis barneshow på Brygga søndag

Ta med deg barna på gratis barneforestilling på søndag! Da kommer det kritikerroste barneshowet Meg og Kammeraten min til Brygga kultursal.

De har fått strålende kritikker over hele landet, de to gjøglende og jazzende kammeratene som reiser rundt fra kulturhus til kulturhus med sin elleville forestilling med vittige og velskrevne barnelåter. Nå kommer de altså til Halden for å underholde barn og voksne på kultursalen. Siden salget har vært lavt nå opp mot forestillingen bestemte Martin Gundersen seg like greit for å åpne dørene for alle og lage gratiskonsert.

-Vi valgte å gjøre denne forestillingen gratis fordi det er en fantastisk forestilling med et flott band, som fortjener et stort publikum, forteller Gundersen. De får terningkast fem og seks hvor enn de går, og dette bør folk få med seg. Og så har vi jo et prinsipp om at vi aldri vil avlyse et arrangement hvis vi ikke må.

Den som kommer for å se de morsomme kammeratene på søndag er også så heldige at de får høre haldenbarna i Koriallverdenellerno synge! De skal nemlig hjelpe kammeratene i noen av numrene.

Her er Meg og Kammeraten, med sangen om blokka der de bor.

Meg og Kammeraten min er Martin Hagfors (Meg) og Erik Johannessen (Kammeraten). Martin Hagfors er sanger, musiker, komponist og gitarist. Han har gitt ut tre soloalbum, og ble nominert til Spellemannprisen i 2009 for albumet Men and Flies. Han har dessuten skrevet sanger for en rekke artister, som blant annet Ida Jenshus, Big Bang, Askil Holm og Hellbillies.

Erik Johannessen er musiker og utdannet ved Jazzlinja på NTNU i Trondheim. Han spiller trombone i Jaga Jazzist og en rekke andre jazzband i tillegg til Meg og Kammeraten min. I tillegg til å spille trombone med de store har Erik dirigert, arrangert og komponert for en rekke storband. Jaga Jazzist vant forresten Spellemanprisen i 2010 for albumet One-Armed Bandit.

Kom og se Meg og Kammeraten min gratis på Brygga kultursal søndag klokken 14.00!

-Hent gjerne billetter på forhånd på Thon eller Halden Turist, sier Martin Gundersen, ellers går det an å bare møte opp også. Hvis du vil sitte på bestemte plasser kan du gå inn på Ticketmaster og reservere plasser der.

 

Foto: Marthe Amanda Vannebo

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer