God start for Rekekafeen

Denne helgen lukter det igjen nystekt fisk fra Rekekafeen på brygga. Thon Hotel Halden viderefører driften etter avtale med Rune Midtlien, og har prøveåpning for å se responsen fra haldenserne. 

Vi tar en kort prat med hotelldirektør Tom Erik Sandberg lørdag morgen. Det er ingen tvil om at han er storfornøyd med fredagens åpning.
– Det var rett og slett fantastisk. Nydelig sol, vi solgte alt vi hadde tilberedt av mat og fikk fine tilbakemeldinger fra gjestene, oppsummerer han.

Rekekafeen har tidligere vært drevet av Midtlien, som nå ønsker å bruke mer tid på å fiske. Sandberg forteller at de har bevart mye av det Rekekafeen var, men også utviklet det videre.
– På menyen har vi flere av rettene som Midtlien har satt sammen. Men nå har vi også noe med kjøtt og noe for barna, slik at det skal være mulig for alle å finne noe å spise på Rekekafeen.

På menyen finner vi blant annet blåskjellsuppe, Runes Røkte reker, grillet grønnskjell, fetaostfylte biffer og Runes fangst.

– Jeg har ikke hatt noe forhold til Rekekafeen tidligere, men for et herlig sted. Det er noe spesielt med å sitte i sola ved en fiskebåt som nettopp har levert dagens fangst og titte utover havna, sier Sandberg.
Rekekafeen har åpent i dag (lørdag) fra kl 17, og etter denne helgen skal de evaluere.
– Da skal vi gå gjennom tilbakemeldinger og bestemme oss for åpningstider fremover. Vi er i alle fall sikre på at dette er noe haldenserne har ventet på!

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer