God jul fra Halden danseskole

I helgen danset alle dansebarna på Halden danseskole julen inn i Black box på Risum. I åtte forestillinger!

Halden danseskole måtte kaste seg rundt og lage et helt nytt opplegg for sine juleshow, da det dukket opp nye smittevernregler og kraftige publikumsbegrensninger i forrige uke. I stedet for to store oppvisninger, ble det åtte små! Leder på danseskolen Sara Stang Møller, gjorde alt i sin makt for at alle dansebarna skulle få danse for nettopp sine foreldre. All planleggingen måtte skrinlegges, og hun måtte sette sammen et helt nytt opplegg! Imponerende, eller hva?

Lørdag klokka 13 startet det! En av åtte forestilinger gikk av stabelen i Black box. Første gruppe ut i den store dansehelgen var Stepp 1! Tre hvitkledde steppere entret scenen, og imponerte stort med sine steppekunster. Det er så morsomt at danseskolen tilbyr undervisning i stepping! Siden fulgte to dager til ende med ballett, street, jazz og breaking og mye, mye mer.

Moderne 5 danser en koreografi av Sara Stang Møller. Foto: Johannes Granseth.
Stepp 2 danser etter koreografi av Rebekka Undrum. Foto: Johannes Granseth.

Hver forestilling varte i omtrent førti minutter. Mellom forestillingene sto danseskolens ansatte og frivillige parate for å lose alle foreldrene ut, før lokalene ble luftet før nye foreldre skulle loses inn. Munnbind, avstand og ordensvakter hele veien!

Jazz 5 danser! Koreografi: Rebekka Undrum. Foto: Johannes Granseth.

Dansegruppene ble fordelt på åtte forestillinger, med fire forestillinger på lørdag og fire på søndag. De flinke danserne i danseskolens to Showteam var naturligvis inne og danset på flere av forestillingene! For Showteam 3 ble det fire opptredener i løpet av helga, og for Showteam 2 ble det én danseoppvisning på lørdag og én på søndag.

Showteam 2 danser en vakker liten marihøne-nissedans. Koreografi ved Sara Stang Møller. Foto: Johannes Granseth
Søte små streetkids danser! Koreografi ved Sara Stang Møller. Foto: Johannes Granseth.

Nå tar danseskolen juleferie, men snart er de i gang igjen, og i januar flytter de til sentrum! Undervisningen starter i uke 3!

Vil du se hva de har å tilby av dansekurs? Ta en kikk her!

Moderne 4. Koreografi: Sara Stang Møller. Johannes Granseth.
Voksengruppa – jazz. Koreografi: Rebekka Undrum. Foto: Johannes Granseth.

Halden danseskole fortsetter å imponere.

Sara Stang Møller er takknemlig, hun ønsker å takke sine støttespillere.

– Jeg vil takke alle pedagoger, elever og foresatte, Halden Kommune og Musikk dans og drama, sier hun, jeg synes de fortjener enormt med takk!

Jeg er faktisk nødt til å legge ved programmet for helgen, sånn at dere kan se hva de flinke folka ved skolen har planlagt på kun kort tid:

Kommentarer

kommentarer