Glow sticks og høy partyfaktor

Man kan si hva man vil om Chippendales og mannlige strippere, men at de KAN lage show, det er det ingen tvil om!

Idét jeg kommer inn i foajeen på Brygga Kultursal fredag kveld, kjenner jeg allerede på en spent og opphisset stemning. Det er nesten bare kvinner til stede, det spenner fra 18 til godt over 40 i alder. Folk står og småprater entusiastisk, noen står i kø i baren, og flere er opptatt av å rette på håret og kjolen. Det er nemlig klart for forestilling med selveste Chippendales! Las Vegas-showet som har holdt det gående i 40 år, setter nervene i helspenn hos Halden-publikummet.

Foto: Catharina Heide Amundsen.

Denne kvelden byr på litt av hvert! Vi får «vanlig» underholdning, som synging, gitarspilling og breakdance på scena, men også særdeles lettkledde menn, noen spenstige moves hvor ALLE klærne forsvinner og mange hylende damer i publikum. Det er duket for et skikkelig show, og uansett hva man mener om folk som kler av seg for penger, så er det ingen tvil; disse gutta KAN lage show!

Foto: Catharina Heide Amundsen.
Foto: Catharina Heide Amundsen.

En ting er også helt sikkert, Brygga Kultursal tilbyr et særdeles variert program, hvor det finnes noe for alle. Og kveldens underholdning er intet unntak.

Med en nesten fullsatt sal, i stor grad bestående av særdeles engasjerte damer, er det duket for et show vi sent kommer til å glemme! Her snakker vi glow sticks og høy partyfaktor, enten man er ute og feirer en bursdag, er på tur med venninnegjengen eller er og ser showet for fjerde gang. Og når vi nærmer oss slutten av kvelden er det ingen som sitter stille på setet sitt lengre, her står man oppreist og skriker, klapper og jubler i vilden sky! Gutta på scena er tydelig vant til halvgærne kvinnfolk, og jo mer vi hyler, jo mer gir de oss!

Heftig stemning i salen. Foto: Catharina Heide Amundsen.

Det er godt innøvde dansemoves, sensuell vrikking på romper, herlig lys- og pyro-teknikk, nydelig og hjertesukkende kjærlighetsbalader og en helg haug med damer som får lov å komme opp på scena og bli med på showet. For det er nemlig en stor del av Chipendales-guttas greie, det å invitere folk opp på scena for å bli med. Enten det er for å få en intim lapdance, hjelpe til med å kle på en særdeles veldreid mann etter en dusj, eller å delta på gamshowet hvor det drøyeste innslaget vinner.

Jo drøyere jo bedre. Foto: Catharina Heide Amundsen.

 

Stor publikumsdeltakelse, og en høy grad av frieri til salen, får publikum til å bli helt ville, og taket løfter seg nærmest av all lyden. Når gutta så begynner å bevege seg ut i salen for å hilse på folk, så er det ingen som sitter stille på stolene sine lengre.

Begeistring når en chippendale er ute og går langs stolradene. Foto: Catharina Heide Amundsen.

Mye av det som skjer i løpet av kvelden er nok på kanten av hva man kan beskrive i et offentlig kulturmagasin som KanDu si jo er, men det er ingen tvil om at underholdningsfaktoren er stor! Dette er virkelig noe Haldenpublikummet digger, og jeg kan ikke huske sist jeg var på et arrangement som skapte mer engasjement og entusiasme ute i salen.

Her snakker vi menn i uniform, halvnakne cowboyer og en medley av boyband låter. Alt er helt strålende akkompagnert av kul musikk som får rockefoten til å danse, et forrykende lysshow og velplasserte videokulisser. Når du så blander inn elementer fra «50 shades of grey», særdeles muskuløse overkropper og silkemyke sangstemmer, så kan det ikke bli noe annet enn suksess.

Det er vanskelig å beskrive stemningen som noe annet enn gloheit og dampende, og hvis du er kvinne, bor i Halden og omegn, og ikke har billett til lørdagen, så foreslår jeg at du skynder deg og kjøper en av de få resterende billettene fort som fy!

Det er ikke ofte et Las Vegas-show kommer til Halden, og om du har et lite snev av interesse for en særdeles vakker og veldreid mannekropp, så er Brygga Kultursal stedet du bør være lørdag kveld!

Her er noen bilder fra showet, for å vekke enda litt mer interesse:

Foto: Catharina Heide Amundsen.
Foto: Catharina Heide Amundsen.
Foto: Catharina Heide Amundsen.
Foto: Catharina Heide Amundsen.
Foto: Catharina Heide Amundsen.
Foto: Catharina Heide Amundsen.

 

Kommentarer

kommentarer