400 ungdommer på Global musikkfest i kultursalen

Torsdag fyller Verdensbro Brygga kultursal med ungdom når de inviterer til gratis Global Musikkfest med lokale og nasjonale artister på setlista. Nesten fire hundre ungdommer skal delta på musikkfesten!

Global Musikkfest er av og for ungdommer fra 13 til 18 år, og er et samarbeid mellom Verdensbro, Halden kommune og Kirkens Bymisjon. Unge arrangører er med som hjelpere, og unge, talentfulle, upcoming artister i Halden skal få mulighet til å opptre for et jevnaldrende publikum på en profesjonell scene. På denne scenen fokuseres det på å løfte frem mangfold og sjangerbredde! Ved å legge vekt på ulike ungdomsuttrykk og sjangere, alt fra pop, hip-hop og r’n’b til singer-songwriter og rock ønsker Verdensbro å legge til rette for at ulike ungdommer skal komme sammen og bli bedre kjent med hverandre og få gode musikkopplevelser sammen.

Royane kommer til Halden!

Ekstra stolte er arrangørene av årets headliner som er selveste Royane, kjent fra TikTok, MGP og årets Skal vi danse på TV2! Royane har satt av hele høsten til tv-innspilling, og det eneste hun eksklusivt har takket ja til å være med på utenom er Global musikkfest i Halden. Med sin fantastiske, forfriskende vibe, og med danserne sine og TV2 på slep gleder hun seg til å skape et show for ungdom i Halden som de nok aldri har opplevd før! Global Musikkfest vil åpne med unge, lovende artister som har tilhørighet til ulike musikkmiljøer i Halden, en av dem er Laurent Islami, en ringrev fra Halden som går under artistnavnet LENTI og nærmer seg en halv million streams på Spotify!

Royane til Halden!

Fra Halden kommer også singer/songwriter Lonnie, singelaktuelle Fargespill Østfold frontet av artistene Shad Amin, Victoria Say og Ingrid Kvalheim, i tillegg til Fredrikstad- rapperen og musikkprodusenten Mirre og de Oslobaserte musikerne Vandbakk og Michael Augustin. Arrangørene lover at dette blir en kveld du sent vil glemme! Billetter kan bestilles gratis på ticketmaster.no

Trygge rammer

Global musikkfest er et rusfritt arrangement og det vil være god voksentetthet med personale fra både den kommunale ungdomsklubben Domino, ungdomstilbudet til Kirkens Bymisjon og fra møteplassen til Verdensbro. At arrangementet er gratis skal sikre at alle skal ha mulighet til å komme. Konserten arrangeres med støtte av Bufdir, Halden kommune, Sparebank1stiftelsen Halden, Berg Sparebank og Norske Konsertarrangører.

Om Verdensbro

Verdensbro er et ideelt aksjeselskap som har blitt stiftet for å være en kulturell brobygger i lokalsamfunnet. Organisasjonen jobber ut fra verdiene om å legge til rette for at alle skal ha mulighet til å oppleve mestring og få enestående kunst- og kulturopplevelser. Ved å løfte frem unge talenter og engasjere kunstnere og næringsdrivende i lokalsamfunnet ønsker Verdensbro å ta vare på det kulturelle særpreget som finnes i regionen. Verdensbro tror at prosjekter som utvikles gjennom samarbeid og dialog på tvers av organisasjoner og ulike mennesker fører til nye innsikter og utvikling.

Arrangementet er utsolgt.

Tekst: Dina Billington – prosjektleder for Global musikkfest

Kommentarer

kommentarer