Gledet mange barn i helgen

Da Extra Giverglede Halden begynte å annonsere at de skulle ha Sommercamp på Ytterbøl for barn var målet å gi barna noen fine ferieopplevelser. Nå er sommercampen gjennomført, og mange barn hadde en flott helg de vil huske i lang tid fremover! 

Extra Giverglede Halden er en ideell organisasjon som tidligere har markert seg særlig rundt juletider med å samle inn julegaver til barn. Initiativtager Mikaela Røstadli Dahl lanserte i fjor ideen om en Sommercamp, og den ble gjennomført med suksess. I år tok de sats på ny, denne gangen med både tur til Besseggen og Sommercamp på Ytterbøl. Turen til Besseggen ble en vellykket opplevelse for alle deltagerne, og denne helgen var det barn fra 9 til 13 år som skulle få fine ferieminner.

– Vi kjørte mye av det samme opplegget som i fjor med bading, fisking, fotball og flere andre spennende og morsomme aktiviteter. I tillegg var Michael Lundsveen fra HiØ med og arrangerte forskjellige aktiviteter innen teknologi, forteller Mikaela.
Det var totalt 30 barn og 12 voksne med på leiren, og alle hadde en fin helg.
– Til tross for dårlig vær og masse regn hindret det oss ikke i å bade. Vi badet og kjørte tube bak båten! Helgen kan oppsummeres som kjempepoppis!

Vil du vite mer om Extra Giverglede Halden kan du besøke facebooksiden deres.

 

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer