Glede, lidenskap og kompetanse!

Glenne Bil og Berg Bil er byens forhandler av Opel – en av verdens største bilprodusenter siden 1862, som for alvor har tatt steget inn i moderne topp-design og en overflod av nye og nyttige funksjoner.
Foto fra venstre: Egil Svendsen, Geir Nyheim, Pål Løchen Larsen og Raymond Aam

I desember 2013 åpnet Berg Bil dørene på Sørlifeltet, med to godt erfarne bilselgere i ledelsen; Raymond Aam og Pål Løchen Larsen. Aam og Larsen vil de aller fleste huske fra Stamsaas Halden, der Aam har vært siden 1985 mens Larsen fant veien dit i 2010, etter flere år i bobil-bransjen.

Etter tiden i Stamsaas Halden, var Aam og Larsen klare på at de ville fortsette i bilbransjen og etter samtaler med Glenne Bil, ble det innledet et samarbeid med Opel i hovedrollen i salgsrommene.

Glenne Bil tok over der Thanstrøm slapp i 1992. Daglig leder Geir Nyheim og Salgssjef Egil Svendsen har solgt Opel siden den gang, og har fulgt utviklingen som virkelig har skutt fart de siste årene. Hos Glenne Bil finner man et solid verksted og delelager. Skilt og Fasade ligger vegg i vegg for bildekor og logodesign. Alt på ett sted, med andre ord. Det selges også bruktbil – både hos Berg og Glenne Bil.
«Wir leben Autos» er Opels levende uttrykk for bilens verdier, og viser til forkjærligheten for tysk konstruksjon og også den sterke følelsen og lidenskapen som påvirker alle selgerne. Det handler om å ha full tro og tillit til det produktet man selger. Når man har det, er det en ren glede og formidle informasjon og dele entusiasmen med kundene.

Skjermbilde 2015-10-20 kl. 10.46.14

29 nye modeller
I tidsrommet 2016-2020 vil Opel komme med hele 29 nye modeller, deriblandt en ny el-bil og en ny SUV, som vil bli et av merkets flaggskip. Opel klatret i fjor opp på en tredjeplass i Europa, og tar tydeligvis sikte på en høyere plassering snarest mulig.

Oktoberfestival
Vi feirer med gode tilbud i hele oktober. Kjøper du ny Opel nå, gir vi deg vinterhjul med på kjøpet. I tillegg tilbyr vi finansiering med 1,95 prosent rente. Her kan man spare opptil 50.000,-. Ta kontakt med Berg Bil eller Glenne Bil for en samtale. Men det er ikke mye igjen av oktober, så her bør man skynde seg. Med disse erfarne og kunnskapsrike selgerne er du i trygge hender.

Artikkelen er betalt av Glenne bil og Berg bil. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer