Girls Guns & Glory til Reis

Bostonbandet Girls Guns & Glory er ute med sitt sjuende album “Love and Protest” denne høsten. Torsdag neste uke kommer de til Reis for å spille nye og gamle låter.

Det var en dundrende suksess forrige gang Girls Guns & Glory gjestet Siste Reis. To år senere er de tilbake med sitt nye album Love and Protest. “Årets beste countryplate” mente Tom Skjeklesæther i Klassekampen da plata ble sluppet i desember i fjor.

-Etter å ha satt fyr på Siste Reis i 2015, er amerikanerne i Girls Guns and Glory nå tilbake, med karrierens hittil beste album i bagasjen, sier bookingagent Eivind Eide Skaufjord.

– Ikke la deg lure av bandnavnet, dette er ikke Trump-stemmende våpenentusiaster, sier han videre , dette er oppegående og historisk bevisste musikere som formidler en rik musikkarv gjennom sitt eget unike uttrykk.

Country møter punk

Girls Guns & Glory er et honky tonk-orkester som forener countryhistorikk med punkspirit. Bandet har holdt det gående i et drøyt tiår, og har nå sju albumutgivelser på samvittigheten. I 2014 ble bandet nevnt i Rolling Stones “10 new artists you need to know”-liste.

– Dette er den perfekte miksen av country og rock, med innflytelser fra Hank Williams og Dwight Yoakam til Tom Petty og The Replacements, sier Skaufjord.

Setlista neste torsdag vil bestå av noe gammelt, noe nytt, og kanskje noe cover.

– De spiller låter fra hele sin karriere, sier Skaufjord, og i tillegg er de fabelaktige formidlere av musikk- og countryhistorie, så man får som regel noen kule coverlåter også.

Torsdag 19. oktober altså, Girls Guns & Glory på Siste Reis. Vær der, eller vær firkant.

Girls Guns & Glory er:

Ward Hayden, vokal/gitar
Cody Nilsen, gitar
Paul Dilley, bass
Josh Kiggans, trommer/perkusjon

CC: 200,-

Lenk til Facebookarrangementet her.

Lenk til Girls Guns & Glory her. 

Love and protest; årets beste countryalbum i 2016 i følge Tom Skjeklesæther.

 

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer