Ga femti tusen til byens ungdomsprosjekter

Resultatet fra årets Sammen for Halden-konsert 2018 ble hele femti tusen! I dag overrak Leif og Trine Kristiansen fra Sammen for Halden to sjekker på 25 000 til Kirkens bymisjon og Ungdomssamfundet.

Årets Sammen for Halden-konsert gikk av stabelen torsdag 15. november i Immanuels kirke, og konserten ble en stor suksess. Ildsjelene bak, Trine Kristiansen og pappa Leif Kristiansen er veldig fornøyde med både konserten og summen de har fått inn.

-Det kom nærmere 450 publikummere for å se konserten i år, forteller Leif, og det er faktisk publikumsrekord.

-Vi er veldig fornøyde med årets konsert, legger Trine til, den ble bedre enn vi noen sinne kunne sett for oss. Men vi hadde aldri klart det uten alle de som har stilt opp for oss. De frivillige spiller en stor rolle i det her, og selvfølgelig artistene som kommer og opptrer gratis for en god sak.

Trine Kristiansen og Leif Kristiansen med konferansier Trond Henriksen på årets Sammen for Halden-konsert.

-Vi synes avslutningen med at Øivind Strøm sang Gud med oss ble helt fantastisk, sier Leif. Og en annen ting som ble litt morsom var at vi sang for kona mi, som fylte femti år den dagen. Trond og Øivind dro henne opp på scenen, og så sang hele kirka for henne.

Bjørg Kristiansen (helt ytterst til venstre) fikk bursdagssangen fra en fullsatt Immanuels kirke på konserten.

Leif og Trine har ingen planer om å gi seg med sine årlige veldedighetskonserter.

-Neste år er det femårsjubileum, forteller Trine, og vi har allerede planlagt noen overraskelser for den konserten! Det blir bra.

-Men nå håper vi å få noen frivillige til en arbeidsgruppe, legger Leif til, for nå trenger vi hjelp. Trine skal jo ha barn i mai, og hun kommer til å bli opptatt med det. Så vi trenger litt ekstra drahjelp nå!

Som vanlig donerer Leif og Trine inntektene for konserten til ungdomsprosjekter de har troa på. Ungdomsklubben på Kirkens bymisjon er et av de prosjektene.

Leif og Trine med bymisjonsgjengen i midten. I dag fikk de 25 000 til ungdomsklubben sin.

Byleder for Kirkens bymisjon Halden, Stina Johansen, var overveldet over en sjekk på 25 000 til ungdomsprosjektet deres.

-Jeg har nesten ikke ord, sier Stina, det er jo nesten så vi begynner å gråte her. Der helt utrolig at disse to bruker av fritida si på å lage en konsert, og så gi bort alle inntektene. Tenk at de legger ned all den jobben her hvert år!

Extra Giverglede fikk også 25 000 til ungdomsprosjektet sitt:

Leif og Trine overrekker sjekken til Extra Giverglede. Svein Henrik, Mikaela og Michael tar i mot.

Sjefen på Ungdomssamfundet Mikaela Røstadli Dahl er også veldig takknemlig for den rause sjekken fra Sammen for Halden.

-Disse pengene skal gå til ungdomsarbeidet på Samfundet, forteller Mikaela. Jeg synes Trine og Leif er helt råe som klarer å få inn med 50 k i lille Halden på en førjulskonsert! Vi er supertakknemlige for at pengene blir delt likt mellom oss og bymisjonen.

 

 

Kommentarer

kommentarer