Fullt trøkk fra først til sist

 

Lørdag kveld ble nok en gang Bryggerhuset Syd fylt til randen, denne gangen av powerpopbandet The Monotrons.
Det fem år gamle bandet består av Egil Pinås (gitar,vokal) , Cato Haakenby (bass,kor) og Jens-Tore «Fisken» Standerholen (trommer).

Bryggerhuset er fylt av mennesker i aldersspennet 20-60 år og bord ryddes bort for at publikum skal ta plass frem mot scenen. Trommene står i rekke med bass og gitar og gutta spiller i linje på scenen. Den lille scenen i det lange rommet fylles med raske korte energiske punkpoplåter, publikum reagerer like energisk tilbake.

– Dette er jo bare et hobbyprosjekt vi har, som vi tar fram ved spesielle anledninger. Vi er jo snart å anse som eldre gubber. Tilsammen har vi 9 barn, hele 3 hver oss, så dette er helt klart en hobby. Fullt hus her var en positiv overraskelse, vi hadde håpet på en 30-40 mennesker, men de som jobber her sa at det var fullt så det vil vel si nærmere 100.  Nå gleder vi oss skikkelig til vi skal spille på Kanonrock fredag 10.juli. Dette gå mersmak, sier Jens Tore mens han tørker svette av panna.

monotrons2

Når vi i kanDusi kommenterer at han er mer over, rundt og oppå trommene enn bak, kommer det skjeve gliset tilbake.
-De andre er jo så sjenerte, så noen av oss må jo lage litt show.

– Det var skikkelig kult og spille på Bryggerhuset, skikkelig hyggelig ansatte, og beliggenheten er helt toppers. Her kan folk gå forbi å se at det spilles konsert. Normalt sett spiller man jo i små buler hvor ingen ser at noe skjer. Så dette er bra scene, sier guttene fornøyd.
Bandet kan også fortelle at de enda ikke har gitt ut noe, men har spilt inn noe hos en kompis i Moss, og i eget studio. Bare pengene til utgivelse har manglet, men nå nærmer det seg når det kom så mange på konsert.
-Det gir penger i bandkassa, avslutter «Fisken».

Kommentarer

kommentarer