Fullstendig kaos!

Elev på dramalinja på Risum Martin Kingsrød Larsen er akkurat ferdig med BomKræsjBang. Nå skal han sette opp den humoristiske teaterforestillingen Fullstendig Kaos på Veslefrikk scene.

Noen av dere så ham kanskje som den bablende figuren Håsen under årets BomKræsjBang-barneteater på Halden bibliotek. Håsen var vennen til Lille Blå, som hadde blitt frastjålet den magiske halen sin. Martin Kingsrød Larsens Håsen var både vittig og levende.

Morsomme Martin som Håsen i Lille Blå og halemysteriet. Håsen står i midten, med hvitt tyllskjørt. Til venstre for Håsen finner du trollmannen (Mathilde) og til høyre står Lille Blå (Angelika).

-Produksjonsselskapet Fullstendig kaos er meg som både humorskuespiller og manusforfatter, forteller sjefen sjøl, Martin.

Forestillingen Fullstendig Kaos er en humorforestilling, og et onemanshow. Det vil si at det kun er én person på scenen gjennom hele forestillingen. Martin skal alene gestalte alle rollene på scenen.

En av Martins mange karakterer, Hjerterud. Dette bildet er tatt under årets UKM i Brygga kultursal, søndag 18. mars. Foto: Clifford James.

-Jeg er innom mange aldre, personligheter og steder i denne forestillingen, forteller Martin.  Temaet i forestillingen er at livet er et fullstendig kaos og her får vi se hvordan ulike karakter takler dette. Forestillingen er fartsfylt, og full av god poenger og morsomheter.

En av Martins karakterer er Hjerterud (på bildet over) som vi møter både som femåring og åttifemåring i løpet av forestillingen.

-I dennne forestillingen er det mange kostymer, parykker, og skift, forteller Martin, så med meg fra Dramacula Scenekunst har jeg scenograf og kostymeansvarlig Kajsa Bergman.

Dramacula er et nyopprettet teaterproduksjonsselskap, kun bestående av ungdom mellom 13 og 17. Dramacula bistår Martin med det tekniske rundt forestillingen.

-Jeg håper Haldenserne vil like det jeg vil vise dem! avslutter Martin.

Har du lyst til å se forestillingen Fullstendig Kaos? Møt opp på Veslefrikk Scene den 7. april klokka seks da vel! Forestillingen varer omtrent én time og er aldeles gratis. Men det kan jo lønne seg å legge av billetter, og det kan du gjøre på mobilnr. 97192532.

Les mer på Fullstendig Kaos’ Facebookside.

Forsidefoto: Clifford James.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer