Frokost levert på døren

Det er ingen tvil om at trenden med å bestille dagligvarer via nettbaserte tjenester er økende, og nå har enda et nytt tilbud kommet til Halden. Hvis haldenserne ønsker seg frokost på døren kan de bestille det fra morgenlevering.no.

Morgenlevering.no har eksistert i et drøyt år i Oslo og Akershus, og gjør nå sitt inntog i andre deler av landet. Deriblant Østfold. De tilbyr brød, crossaint, marmelader, ost, pålegg, juice og lesestoff – blant annet.
– Jeg jobber i et teknologiselskap som heter Distribution Innovation og som eies av Schibsted og Amedia. Vi, som alle andre som jobber med media i dag, føler også et ansvar for å bidra til nyskaping og kommersialisering av nye tjenester. Vi tok utgangspunkt i dagens finmaskede distribusjonsnettverk (www.helthjem.no), utviklet ny teknologi og resultatet ble morgenlevering.no» sier Anette Alnes som var prosjektleder for innovasjonsprosjektet og nå leder tjenesten.

– I oppstarten handlet tjenesten mest om kos i helgene og det å gi bort en hyggelig opplevelse til noen du er glad i. Nå har vi flere hundre bestillinger daglig, men fortsatt er det lørdag og søndag vi selger mest. Vi har forsøkt å skape et behov, endre folks frokost- og handlevaner kan man vel kanskje si.

11403448_1113480108669386_4625925070242963799_n

Alnes er ikke i tvil om at handel av mat over nett er en stor del av fremtidens netthandel.
– Dersom vi ser til utlandet er det naturlig å tro at dette bare er begynnelsen.  Du får ferske varer levert før du står opp. Dette betyr at du kan spise frokost og smøre matpakke med mindre enn tolv timer gammelt brød hver dag, forteller Alnes.

– Vi mener at vi kan tilby en enklere hverdag hvor du slipper å planlegge i noe særlig grad. Det handler om opplevelse, og foreløpig er det et tilbud ingen andre har ettersom det er uten bindingstid og minimumsbestilling.

Vil du vite om morgenlevering.no kan levere frokost hos deg og se mer om hva de tilbyr?
Mer informasjon finner du her.

Vil du være med i konkurransen om å vinne en frokost-pakke? 
Da må du fortelle oss hvilken av pakkene du ønsker å vinne. 
Dette er alternativene: 
– Frokost family gourmet: Ferskpresset juice, 2 stk kulijuice, nugatti, hjemmelaget crostinis, syltetøy, appelsinmuffins, spekematdelikatesser, ost. 
– Frokost gourmet mix: Ferskpresset juice, hjemmelaget crostinis, syltetøy, appelsinmuffins, spekematdelikatesser, ost.
– Frokost gourmet vegetar: Ferskpresset juice, hjemmelaget crostinis, syltetøy, appelsinmuffins, ost. 

Vi trekker en vinner førstkommende søndag kl 21.

Artikkelen er skrevet i samarbeid med morgenlevering.no 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer