Fredrikstadguttane inntar teateret

Den 22. mars inntar revygruppa Fredrikstadguttane Fredrikshalds teater for å jangle rundt den brokete verdenssituasjonen anno 2019.

Atle Jensen, Pål Nielsen og Roger Amundsen har stått på scenen sammen som Fredrikstadguttane i over femten år. Til sammen har Fredrikstadguttane laga rundt tretti produksjoner i humorkategorien. Hver sommer spiller de Båthusrevyen på Båthuset scene i Fredrikstad. Båthusrevyen har blitt en tradisjon og en institusjon i Fredrikstad siden starten i 2006. Fredrikstadguttane er også med og driver Båthuset scene på Kråkerøy.

Sommeren 2018 var tittelen på Båthusrevyen Fredrikstadguttane redder verden. Dette ble en oppsetning som ble besøkt av 11.500 publikummere. I mars kommer guttane fra Fredrikstad altså til Fredrikshalds Teater i Halden med samme revy.

Reinert går til politikken! Fra «Fredrikstadguttane redder verden». Foto: Terje Jensen.

-Fredrikshalds teater er en fantastisk scene hvor guttane har spilt mange ganger før, forteller en av guttane, Pål Nielsen.

Utgangspunktet for denne siste båthusrevyen, er intet mindre enn verdenssituasjonen – hvor de mest ustabile blant oss setter dagsorden.

-Det gjelder å få de mest rabiate til å snakke sammen, sette seg ned og snakke fred, forteller Pål. Derfor er det Donald Trump og Kim Jong-un som åpner revyen – hvoretter man gransker muligheten for Østfold til å arrangere verdens viktigste fredskonferanse.

-Halden bør absolutt finne seg en rolle i dette, er det noen som kan dette med krangling – så er det politikerne i Halden, avslutter Pål spøkefullt.

Båthusrevyen på tur

Halden, guttane kommer! (Gjelder Askim og Moss også).

Gepostet von Fredrikstadguttane am Freitag, 1. Februar 2019

Har du lyst til å se Fredrikstadguttane i Fredrikshalds teater i mars? Forestillingen spilles 22. 23. 29. og 30. mars. Billetter finner dere her.

 

Forsidefoto: Donald Trump møter Kim Jong-un i Østfold. Foto: Terje Jensen.

 

Kommentarer

kommentarer