Fransk stemning på Bryggerhuset

Lørdag kveld ble publikum invitert inn i Edith Piafs univers. Publikums respons var at det var en vakker forestilling, det ble til og med noen tårer underveis. 

Det var mange som hadde tatt turen inn på Bryggerhuset lørdag kveld for en aften med Edith Piaf Jacques Brels sanger, riktignok på norsk.
– Vi gjør norske versjoner av låtene, oversatt av blant annet Herborg Kråkevik/Johannes Gjerdåker, Britt-Synnøve Johansen og Ragnar Olsen, fortalte vokalist Madeleine F. Røseth til kandusi.no før konserten.
Med seg på scenen hadde hun Sjur Marqvardsen, Fredrik B. Klemp og Simen F. Nilsen.

Røseth er geniunt opptatt av Edith Piaf og hennes liv og musikk. Dette kom tydelig frem gjennom historiene hun fortalte og i måten hun fremførte sangene. Et par viser av Brel kompletterte den parisiske stemningen.

En av de som satt i salen var Erik Vitanza.
– Jeg syns det var vakkert. Muligens litt for vakkert, det manglet litt råskap, rust og smerte. Men veldig godt levert, og gitaren til Nilsen hadde en super klang.

Publikum var godt fornøyd og ville gjerne hørt mer. Artistene lovte at neste gang de kommer skal de ha med seg enda flere melodier til haldenserne.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer