Fransk leketøy i gågata

Hun vet hva hun vil, og nå håper hun haldenserne er klare for fransk inspirasjon. I begynnelsen av november åpner Elsa Grai leketøysbutikken ”Lille Paris” i gågata.

Det er ingen tvil om at Elsa Grai har grublet og tenkt på dette en god stund, hun er mer enn klar for å åpne butikken.
– Det var en sveitsisk venninne som begynte å prate om det med meg. Først snakket vi om nettbutikk, men jeg er mye mer glad i fysiske butikker der man har mulighet til å se og ta på produktene, forteller hun.
Det er fransk leketøy til barn i alderen nyfødt til 12-14 år som er fokuset, og hun gleder seg veldig til å vise frem produsentene hun har valgt ut.
– Det er for det meste helt nye merker i Norge. De har spennende design, flere kolleksjoner og er av holdbart og solid materiale.

OMY-COLLECTION-01
Lille Paris skal tilby varer fra blant annet OMY 

Elsa er opprinnelig fra Lyon og satte sine bein i Halden for første gang i 2002. Da var hun her på grunn av studier, og tilbragte 3 måneder på Høgskolen i Østfold. Hun og mannen flyttet til festningsbyen for fire år siden. Siden den gangen har det blitt to barn, og Elsa har jobbet i restaurantbransjen.
– Jeg har lyst til å drive for meg selv, og da helst med noe der jeg kan treffe folk. I butikken lover jeg fransk stemning og hyggelig atmosfære. Jeg kommer til å ha kaffekoppen klar hvis noen vil komme innom for en prat, forteller hun engasjert.

Hun planlegger et variert utvalg av interiør og leker til barn.
– Det blir for eksempel båter man kan pynte barnerommet med og fine ryggsekker. Leketøy i ulike varianter fra flere forskjellige leverandører, og en kolleksjon av spiseprodukter som tallerken og kopp.

Foreldrene hennes drev bokhandel i Lyon, så hun er vokst opp med serviceyrket. Det er ingen tvil om at hun vet at det er mye jobb å drive for seg selv, men hun har troen på både beliggenheten og konseptet.
– Jeg liker meg på nordsiden og synes det er fint i gågata. Det har blitt så flott med den nye lekeplassen i Busterudparken. Jeg håper enda flere barnefamilier tar turen til sentrum, avslutter hun.

Elsa Grai ønsker velkommen til åpningen av ”Lille Paris” onsdag 4.november.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer