Fortsetter med innsamlinger

Med jevne mellomrom har Camilla Johansen det siste året drevet med innsamlinger. Først til flyktningmottaket hun jobbet på og deretter med klær og midler til flyktningene i Lesvos, i Calais og i Idomeni. Nå starter hun secondhand-butikk.

Det er ingen tvil om at Camilla Johansen er en engasjert dame med mange baller i lufta, flere kampsaker og stort pågangsmot. Hun har den siste tiden engasjert seg i hvordan flyktninger blir behandlet i både Hellas og Frankrike, noe som har resultert i flere utenlandsturer for å hjelpe til.

Denne gangen tar hun med seg engasjementet sitt og starter secondhand-butikk sammen med Monia Berger.
– Jeg syns arbeidet med innsamlinger har vært veldig givende og har lyst til å gjøre dette mer. Monia Berger likte iden min og jeg er glad for at hun vil starte butikken sammen med meg, forteller Camilla.
Den første innsamlingen de skal ha er øremerket Kreftforeningen.
– Målet vårt er å samle inn 50 000,-. Når det er nådd finner vi et nytt formål vi vil støtte. Tanken er også at butikkens kunder kan være med på å gi oss ideer til hvilke formål vi skal samle inn til. Butikken skal drives slik at ikke noe overskudd går til oss, det blir kun å dekke faste utgifter. Resten skal gå til veldedige formål.

Camilla har planen klar for butikken.
– Vi åpner 1.september i Nils Ankers gate 2. Det vil være en butikk med vintage og secondhand innen klær, sko og tilbehør, forklarer hun.
Det er allerede flere bruktbutikker i Halden, men Camilla er sikker på at det er plass til dem også.
– Jeg syns vi mangler en bruktbutikk for kvinner som er litt opptatt av mote. Vi kommer til å ha noe til barn og menn også, men mest til kvinner.

Ønsker du å gi noe til butikken?
Kontaktinformasjon:
Camilla 415 70 733
Monia 452 93 408

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer