Forfattermøte med Roskva Koritzinsky og Vilde Heggem

Torsdag 25.januar inviterer Halden litteraturforening til forfattermøte med Vilde Heggem og Roskva Koritzinsky på Bryggerhuset kl.19.00

En unik mulighet

Gå ikke glipp av årets første forfattermøte i regi av Halden litteraturforening. Denne januarkvelden kan du oppleve Vilde Heggem og Roskva Koritzinsky sammen på Bryggerhuset. Der blir de bokbadet av Anni Bjørgengen og til sammen utgjør denne trioen en spennende konstellasjon.

Vilde og Roskva er unge, oppadgående forfattere som har markert seg i litteratur-Norge og som vi forventer mye av i tiden som kommer.

Roskva Koritzinsky (f. 1989) utga sin første bok i 2013; novellesamlingen Her inne et sted. For denne boka ble Koritzinsky nominert til Tarjei Vesaas  debutantpris og hedret med Aschehougs debutantpris. For sin neste bok, romanen Flammen og mørket (2015), fikk hun også strålende anmeldelser. Jeg har ennå ikke sett verden (2017) er Roskva Koritzinskys andre novellesamling.

Roskva Koritzinsky. Foto: Håkon Borg

Vilde Heggem (f. 1983) er fra Halden. Hun har tidligere utgitt diktsamlingene akkurat her er det det verker (2007) og hvis trærne (2011) og kjolen (2016). Kan han si: bli er hennes første roman. Heggem har utdanning blant annet fra Skrivekunstakademiet og Litterär gestaltning ved universitetet i Gøteborg. Hun er styremedlem i Halden litteraturforening.

Vilde Heggem. Foto: Hanne Hvattum.

Anni Bjørgengen (f.1966) er fra Halden. Hun er norsklærer i videregående skole og underviser i Halden fengsel. Bjørgengen er også styremedlem i Halden litteraturforening.

Pris inkl. avgift: 120 kr for medlemmer, 170 kr for ikke-medlemmer, 70 for studenter

Billetter: www.ticketmaster.no

Tekst: Anni Bjørgengen, Halden litteraturforening.

Kommentarer

kommentarer