Forfattermøte for ungdom

Søndag 14.oktober inviterer Halden litteraturforening til foreningens første forfattermøte for ungdom. Sigbjørn Mostue kommer til voksenavdelingen på Halden bibliotek kl.18.00

Mostue kommer til Halden for å fortelle om trilogien «I morgen er alt mørkt». I de tre bøkene i serien, «Brages historie», «Marlens historie» og «Når historien slutter» følger vi Brage og Marlen og flere andre ungdommer i en skummel og actionpreget dystopi hvor villmark og overlevelse står sentralt.

Forlaget beskriver trilogien slik:
Brage er en ganske vanlig tenåring. Helt til den høstdagen da en urovekkende nyhetsmelding kommer fra Japan: En stor flokk mennesker har gått amok, og tilsynelatende blindet av raseri går de løs på alt og alle.

Noen uker senere har fenomenet spredt seg til store deler av verden. Internett faller ned, tv-sendinger opphører, folk flykter, samfunnet går i oppløsning – og så meldes det at smitten har nådd Halden…

Bok nummer to i Mostues trilogi.

En norsk skummel og actionspekket dystopi hvor villmark og overlevelse står sentralt.

Sigbjørn Mostue (f. 1969) har en lang rekke bokutgivelser bak seg, spesielt bøker for ungdom. For den første boka i trilogien, «Brages historie», fikk Mostue i 2015 Uprisen, ungdommens egen kåring av årets beste ungdomsbok.

Passer for ungdom fra 13-16 år.

Billetter: Gratis. Fribilletter på www.ticketmaster.no.

Pressemelding fra Halden litteraturforening

Foto: Agnete Brun.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer