Forfattermøte for barn med Torun Lian

Søndag 22. november er det forfattermøte for barn kl. 13 på Halden bibliotek. Forfatter Torun Lian leser for barna, og det er hennes siste bok om Alice Andersen som er i sentrum denne søndagen.

Alice er en helt vanlig og helt uvanlig 8- åring. Hun tenker mye og vil helst ikke stikke seg fram. Hun er redd for hunder, for havbunnen og for skoleveien. Egentlig er hun redd for det meste. Ingen bekymrer seg mer enn Alice. I den fjerde boken i serien, «Alice og alt du ikke vet og godt er det», er Alice redd hun er forelsket.

Torun Lian er forfatter, dramatiker og filmregissør og har mottatt en lang rekke norske og internasjonale priser for sitt arbeid. Begge hennes bøker om Frida; «Frida» og «Frida med hjertet i hånden» er blitt filmatisert. Boka «Bare skyer beveger stjernene» er også blitt film, med Lian selv som regissør, og den fikk strålende kritikker.

Med bøkene om Alice Andersen skriver Lian for et yngre publikum. Bøkene er illustrert av Øyvind Torseter.

Passer fra ca. 6 – 12 år.

Arrangementene på Halden bibliotek er gratis. Bestill fribilletter på TicketMaster.

På grunn av smittvernsreglene vil det denne høsten være et begrenset antall billetter til barnearrangementene. Vi ber derfor om at kun én voksen kommer i følge med barna. Det vil være håndsprit tilgjengelig og vi vil registrere publikum, for eventuell smittesporing.

Køhn Norli står for boksalg etter arrangementet.

Her finner du Halden litteraturforenings nettside.

Her finner du Halden litteraturforening på Facebook. 

Kommentarer

kommentarer