Forestilling på Risum

Ylva Berger Nyborg har fått produsentrollen i årets Musikk Dans Drama- forestilling. I år går inntektene til Hand2Hand og deres arbeid i Romania.

H2H er en frivillig organisasjon som ble etablert i år 2000. De jobber med barn og unge i Romania. Nå har de avdelinger både i Norge, Sverige og Romania, hvor mesteparten av det praktiske arbeidet foregår.
Jeg treffer Ylva, Espen Sekkelsten og Madelene Kobbenes i kantina på Risum Videregående Skole. Espen og Madelene er med både på produksjonsdelen og i innslag. Siden skolestart har de holdt auditions og øvd inn diverse innslag til årets MDD-forestilling. Den siste måneden har de jobbet med å stable innslagene best mulig i forestillingen.

received_10207545101362014

Ylva som har fått rollen som produsent er ikke ukjent med faget da hun ved anledninger har hjulpet til med å sette opp stykker og forestillinger for Veslefrikk, der hennes mor, Monia Berger, er produsent.

Føler du at du har klart å delegere jobbene og ressursene rundt deg så du ikke har blitt sittende med all jobben selv?

-Ja da, det har gått fint, men man får et ansvar og man må legge mye tid i det. Det blir øving og forberedelser på spreng den siste uka.

Forestillingen har ikke et spesifikt tema, men er heller en måte å samle inn penger til en god sak samtidig som man får vist frem det som blir til på MDD-linja.

Det hele drar i gang torsdag den 29. oktober klokken 18:00 og 20:00 på Halden Videregående Skole avd. Risum.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer