Forbereder demonstrasjon på Torget

I løpet av søndagen ble facebookgruppa  ”La linja leve – redd musikk & drama” opprettet. En gruppe jobber nå med å arrangere demonstrasjon på Torget 7.mai. 

Det er ingen nyhet at skoletilbud til Halden vgs flyttes til andre skoler i andre byer, det har skjedd ved flere tilfeller de siste årene. En gruppe bestående av Musikk- og dramaelever som har gått på Risum eller som går der nå ønsker å få med seg flere til å protestere på at tilbudene flyttes. Et av forslagene fra fylkeskommunen er at Musikk- og dramalinjen skal flyttes fra Halden til Moss.
– 7. mai skal nåværende og tidligere Musikk & Drama-elever holde en protestkonsert på Torget. Den vil vare fra kl. 13 til kl. 15. Vi vil fortelle folket i Halden at vi trenger linjen på Risum, og vi ønsker å vise at vi bryr oss om linjen, sier en talsperson i gruppa.
– Målet vårt er å få oppmerksomheten fra alle, og spesielt at politikerne ser hva vi kan. Vi håper at folk forstår at vi er mye mer enn bare musikk og drama, vi får generell studiekompetanse også.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer