-For mange har dette blitt en fast tradisjon

Thore Pettersen og Dag Brandth ønsker velkommen til den fjerde sesongen med førjulskonserter i Idd og Berg kirke.

Det er på tide å begynne å sanke julestemning, og hva gir vel bedre julestemning enn en julekonsert i kirken? Thore Pettersen og Dag Brandth gyver snart løs på fjerde sesong med sine populære kirkekonserter, og artistene gleder seg svært til årets kosestund oppunder jul. Det er allerede øvelser på gang og repertoaret er nå satt for årets konserter.

-For mange har dette blitt en fast tradisjon, og vi synes jo det er skrekkelig hyggelig og rørende, sier Dag. Vi har funnet et konsept og en stemning som passer oss bra. Vi deler av historier fra barndommens jul, og pludrer litt om julefeiringa rundt i det ganske land. Og vi sniker jo alltid inn noen nye sanger hvert år!

-Det er løse snipper, bekrefter Pettersen, som tror at det samkjørte og hjemmekoselige ved konsertene er det som gjør kveldene så magiske.

På repertoaret står tradisjonelle julesanger, samt jule-poplåter av nyere dato som i følge herrene “kler anledningen”.

-Vi har et godt samspill, forteller Dag, og alle er med å sette sitt preg på arrangementene. Vi har en fabelaktig trio med musikere med oss; kapellmester Espen Waleur (tangenter/arr), Dag Anders Sandell (bass) og Sindre Dybvikstrand (gitar/vokal).

Årets konserter arrangeres i Idd Kirke den 12. desember og Berg kirke den 13. desember.

Konsertstart er kl 19:00 begge kvelder. Dørene åpner kl 18:00.

Konserten i Aremark Kirke er dessverre avlyst i år. 

Billettene har en tendens til å fly avgårde, så det lønner seg å bestille raskt.

Billettene ligger i år til salgs på ticketmaster.no.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer