For første gang i Halden

Bergen er kjent for sine syv fjell. Men ingen når høyere enn Aurora. Hun har nettopp landet et fjellstøtt album og rocker fulle scener her hjemme og i USA. Snart står resten av verdenfor tur. Nå har Brygga kultursal Halden gleden av å presentere stjerneskuddet som eneste by i regionen.

Det har vært en fin innhøsting for Aurora, med de beste terningkastene fra et samlet media. Når alle låtene denne unge og fascinerende singer-songwriteren leverer overgår hverandre ligger det noe mer enn bare nok en ungpikes platedebut i støpet. Her får vi som lytter en stor dose med elektropop, synth, detaljrikdom, fiffige grep, rytmer, finfine tekster og en tydelig leveranse av god musikk uansett genre, men ikke minst musikalsk glede.

Et yndig vesen, en sjelden stemme og ei ung jente som er moden for alderen vet å levere varene som gjør konserten til en stor opplevelse. Både Aurora og konsertene hun holder er så mangefasseterte og rike på uttrykk at man kjenner det bobler i hele kroppen. Det fascinerende uttrykket av melankoli og gode, lykkelige følelser er ganske unikt, men så gjennomarbeidet at man sitter igjen med en dyp respekt for musikken og Aurora, som begår noe som sjeldent som nye veier i et allerede godt opptråkket landskap. Dette er elektropop som det skal være, med en melodiøsitet som erobrer de fleste.

Vi gleder oss enormt til å huse Auroras univers hos oss 12. desember!

Billetter kan kjøpes her. 

Artikkelen er levert fra Brygga Kultursal.

Kommentarer

kommentarer